Άγιοι Ανάργυροι: Διασωληνωμένος στο «Αττικόν» ο δολοφόνος της 28χρονης μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Άγιοι Ανάργυροι: Διασωληνωμένος στο «Αττικόν» ο δολοφόνος της 28χρονης μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Ο 39χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα της Κυριακής στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον εντόπισαν στις δύο μετά τα μεσάνυχτα στο πάτωμα του θαλάμου όπου κρατείται. Στον λαιμό του έφερε σημάδια που παρέπεμπαν σε αυτοχειρία. Από ό,τι φαίνεται χρησιμοποίησε τους επιδέσμους που του είχαν βάλει οι γιατροί για τα δικά του τραύματα, όταν αυτοτραυματίστηκε μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

Σημειώνεται δε ότι αμέσως έγιναν προσπάθειες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών και στη συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο όπου εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης

Η μετακίνηση των αστυνομικών που ενεπλάκησαν με μοιραίο τρόπο στην υπόθεση δεν αρκεί για να υπάρξει δικαίωση, λέει ο πατέρας της Κυριακής στο MEGA και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

«Ζητώ αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Αστυνομία, που είχε καθήκον να προστατεύσει το κορίτσι μου, όπως όλους τους πολίτες, πλέον να το κάνει η ελληνική δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι».

«Υπάρχουν ευθύνες και άνωθεν, όχι μόνο των αστυνομικών των συγκεκριμένων που υπηρετούσαν εκείνη την στιγμή, αλλά και των ανώτερων, που τους είχαν εκείνη την ώρα θέσει στο συγκεκριμένο πόστο. Τόσο την Αξιωματικό Υπηρεσίας όσο και τον σκοπό. Προσπαθεί ο άνθρωπος ακόμη να συνειδητοποιήσει την απώλεια, διότι όταν συμβαίνει σε κάποιον άνθρωπο τόσο μεγάλο κακό, το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να τύχει σε κάποιον άνθρωπο, προσπαθεί να το διαχειριστεί. Ακόμη δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, δηλαδή ότι δε θα ξαναδεί το κοριτσάκι του. Είναι συντετριμμένος», λέει η δικηγόρος του πατέρα της 28χρονης.

Ζούσε μια κόλαση

Η 28χρονη, κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον 39χρονο δολοφόνο της, ήταν πολλές οι φορές που είχε αντιμετωπίσει τον βίαιο χαρακτήρα του.

Φαίνεται όμως ότι προσπαθούσε να το διαχειριστεί μόνη της χωρίς να αποκαλύπτει τις φρικιαστικές λεπτομέρειες στο οικογενειακό της περιβάλλον.

«Το κοριτσάκι μου, που το μεγάλωσα, δεν μου είχε πει όσα βίωνε τον τελευταίο καιρό, για να μη με φέρει σε δύσκολη θέση. Το κορίτσι μου έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει ως μία γυναίκα που απειλείται. Την έδιωξαν, την άφησαν ανυπεράσπιστη, μόνη της ενώ απειλείτο. Βίωσε ειρωνεία και αδιαφορία τα τελευταία λεπτά της ζωής της», λέει ο πατέρας της.

Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στα τραγικά συμβάντα της 1ης Απριλίου θα απολογηθούν μέσα στην εβδομάδα, ενώ τα αποτελέσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που διενεργεί το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τις ευθύνες των αστυνομικών, αναμένονται έως την ερχόμενη Παρασκευή.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα