Άγιοι Ανάργυροι: Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης

Άγιοι Ανάργυροι: Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής στον θάλαμο του ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού
Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο 39χρονος δράστης της  δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, που την τραυμάτισε θανάσιμα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

To χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι άτυχη Κυριακή πήγε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, για να καταγγείλει τον φερόμενο ως δράστη, επειδή την παρενοχλούσε.

Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τμήμα την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, χωρίς να καταθέσει μήνυση.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το «100». Εκεί, ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης φέρονται να άκουσαν τις φωνές της.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα