Χαρούμενη για την αθώωση της μητέρας της η 12χρονη – Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της

Χαρούμενη για την αθώωση της μητέρας της η 12χρονη – Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της

Για την αθώωση της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια, που η υπόθεσή της συγκλόνισε το πανελλήνιο, μίλησε η δικηγόρος του παιδιού, κυρία Ασπασία Ταραχοπούλου.

«Το τεκμήριο αθωότητας δεν ισχύει για τον κατηγορούμενο, γιατί ήδη υπάρχει μία καταδικαστική απόφαση σε βάρος του», ανέφερε η κυρία Ταραχοπούλου στον ΣΚΑΪ.

Σχετικά με την αθώωση της μητέρας της 12χρονης, η κ. Ταραχοπούλου υποστήριξε ότι «η μητέρα περίμενε αυτή την απόφαση, από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι είναι αθώα. Πιστεύει στην αθωότητά της, το φώναζε από την πρώτη στιγμή».

Ερωτηθείσα για την επικοινωνία που είχε με τη 12χρονη, η κ. Ταραχοπούλου απάντησε ότι «είναι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και περιμένει να δει τη μαμά της. Θέλει να τη δει, να την αγκαλιάσει που της το έχουν στερήσει για 18 μήνες».

«Είναι δυνατό παιδί, πρέπει να κάνει μία επανεκκίνηση στη ζωή της. Είναι πολύ καλή μαθήτρια στο σχολείο» πρόσθεσε και σημείωσε ότι η 12χρονη και ο αδελφός της βρίσκονται με τη θεία τους, ενώ τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της οικογένειας είναι με τη γιαγιά τους.

Πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα