Tzane: Οι φίλοι του TikToker που σκοτώθηκε στην Ιταλία αποκαλύπτουν πώς έγινε η τραγωδία

Tzane: Οι φίλοι του TikToker που σκοτώθηκε στην Ιταλία αποκαλύπτουν πώς έγινε η τραγωδία

Οι δυο φίλοι του Έλληνα TikToker, που σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο ξεχασμένο ιταλικό χωριό της Καλαβρίας, μιλούν για πρώτη φορά.
Αποκαλύπτουν όλα όσα είδαν να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους. Πώς ο 23χρονος φίλος τους βρέθηκε στο κενό, χωρίς οι ίδιοι να προλάβουν να κάνουν το παραμικρό.

«Είδα τον Tzane να μην κοιτάει κάτω. Το δεξί πόδι του πάτησε στο τσιμέντο και το αριστερό έφυγε στο κενό. Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα», ανέφερε ο Χρήστος Κόγιας.

Ο DreamGreek συμπλήρωσε: «Τα χάσαμε τελείως. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν πραγματικότητα, αν το ζούσαμε όλο αυτό».

Ο θάνατος του νεαρού TikToker είναι ακαριαίος. Έχει καταλήξει σε γκρεμό με τους φίλους του να προσπαθούν να καλέσουν βοήθεια.

«Πήρα τηλέφωνο τις πρώτες βοήθειες και είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός, αλλά μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Δεν ταλαιπωρήθηκε…», αποκάλυψαν οι δύο φίλοι του.

Οι διασώστες, που ειδοποιήθηκαν κι έσπευσαν στον τόπο της τραγωδίας, δεν μπορούσαν αρχικά να προσεγγίσουν τη σορό. Ειδοποιήθηκε το πτητικό τμήμα της ιταλικής πυροσβεστικής και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Η σορός του Έλληνα TikToker Tzane μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν και τυπικά τον θάνατό του. Η είδηση έφτασε πολύ γρήγορα στα μέρη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη, με στενούς συγγενείς και φίλους του άτυχου νεαρού να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

«Αφού τελείωσαν όλες οι διαδικασίες ταυτοποίησης μάς πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, δώσαμε τις καταθέσεις μας και οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι είχε γίνει ένα τραγικό δυστύχημα. Αφεθήκαμε ελεύθεροι και ξεκινήσαμε το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα», είπε ο Χρήστος Κόγιας.

Πριν από λίγες μέρες, o αδικοχαμένος TikToker αποφάσισε να πάει με την παρέα του στο χωριό Roghudi Vecchio του ιταλικού νότου. Μια περιοχή που εγκαταλείφθηκε μετά από ισχυρό σεισμό του 1783 και έμεινε ξεχασμένη.

Στόχος του νεαρού TikToker ήταν να εξερευνήσουν την περιοχή και να ανεβάσουν στο διαδίκτυο μια σειρά από εικόνες. Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 23χρονο.

«Όπως ξέρετε τέσσερα άτομα ξεκινήσαμε για να πάμε στη Νότια Ιταλία για να εξερευνήσουμε εγκαταλελειμμένα χωριά. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε είδος challenge, ούτε κάτι το ακραίο», ξεκαθάρισαν.

Η παρέα μπήκε κάποια στιγμή σε ένα παλιό σπίτι, που στο βάθος υπήρχε ένα μπαλκόνι δίχως κάγκελα. Από κάτω ένας γκρεμός 40 μέτρων.

«Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρισα ένα μπαλκόνι μπροστά μου, το οποίο δεν είχε κάγκελα. Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα, είδα τον Tzane να μην κοιτάει κάτω. Το δεξί πόδι πατούσε στο τσιμέντο και το αριστερό έφυγε στο κενό», ανέφερε ο Χρήστος Κόγιας.

Με αφορμή τον θάνατο του 23χρονου TikToker, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το χωριό κρύβει σοβαρότατους κινδύνους, αφού δεν έχουν γίνει έργα που θα έπρεπε. Αυτό όπως τονίζουν έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά σημεία που κρύβουν παγίδες. Όπως αυτό, που οδήγησε τον 23χρονο στον θάνατο.

«Δεν πρόκειται να ξαναπάμε σε τόσο επικίνδυνο μέρος για βίντεο και χωρίς εξονυχιστική έρευνα», υποσχέθηκαν οι δύο Youtubers και φίλοι του 23χρονου.

Η κηδεία του αναμένεται να γίνει σε λίγες μέρες από σήμερα στη Γεωργία, με την οικογένειά του, να προσπαθεί να διαχειριστεί το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Ο πατέρας του TikToker αποκλειστικά στο LIVE NEWS

Στο LIVE NEWS μίλησε ο πατέρας του «Tzane».

«Είμαι συντετριμμένος από τον χαμό του παιδιού μου, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, πως έχασε τη ζωή του. Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα. Ο γιος μου έμενε 15 χρόνια στην Ελλάδα. Ήξερα ότι είναι ένας γνωστός TikToker. Πίστευα ότι στην Ιταλία είχε πάει ως τουρίστας, όπως συνήθιζε να πηγαίνει και σε άλλα μέρη. Προφανώς ανησυχούσα πολύ, όταν έκανε επικίνδυνα βίντεο. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει στην Γεωργία τις επόμενες μέρες», ανέφερε συγκλονισμένος.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα