Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κεντρική Οδό - Ποια σημεία κλείνουν για δύο μέρες

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κεντρική Οδό - Ποια σημεία κλείνουν για δύο μέρες

Σε ισχύ θα βρίσκονται για λίγες μέρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Εθνική Οδό Κεντρικής Ελλάδας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με σκοπό τη διενέργεια τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη 12 Μαρτίου στις 07:30 έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 17:30, θα ισχύσουν ταυτόχρονα οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αναλυτικά

«Φάση Α’: Πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπράλου έως τον Α/Κ Ροδίτσας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, με την κυκλοφορία να διεξάγεται μέσω της παράπλευρης οδού.

Φάση Β’: Πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ από τον Α/Κ Ροδίτσας έως και τον Α/Κ Μπράλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται μέσω της παράπλευρης οδού.

Καθώς μεταξύ των παραπάνω κόμβων βρίσκεται και ο Η/Κ ΠΑΘΕ-Ε65, επισημαίνεται πως από την ανωτέρω κυκλοφοριακή ρύθμιση δεν επηρεάζεται η κυκλοφορία των οδηγών του Ε65 από τον Α/Κ Καρπενησίου τόσο για την κατεύθυνσή τους προς Αθήνα όσο και για την έξοδό τους από τον Α/Κ Μπράλου.

Τέλος, κατά τη διάρκεια των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει μείωση κομίστρων στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Αγίας Τριάδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.»

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα