Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρατείνεται για ακόμη 6 μήνες η προφυλάκισή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρατείνεται για ακόμη 6 μήνες η προφυλάκισή της

Με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη άρχισε η επί της ουσίας εκδίκαση της υπόθεσης για τους θανάτους των δύο παιδιών της οικογένειας με κατηγορούμενη την μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου.

Νωρίτερα το δικαστήριο αποφάσισε τη συνέχιση της προσωρινή κράτησης της κατηγορουμένης έως τις 30-9-2024, υιοθετώντας και την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας σύμφωνα με την οποία εις βάρος της κατηγορούμενης «προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής» τέλεσης των αδικημάτων που τις αποδίδονται .


Η εισαγγελική λειτουργός επικαλέστηκε την ιατροδικαστική γνωμάτευση των Ν. Καρακούκη- Ν. Καλόγρηα, σημειώνοντας πως «οι θάνατοι ήταν ανεπάντεχοι και απροσδιόριστοι, και συνέβησαν παρουσία μόνο της μητέρας. Συνεπώς πρέπει λόγω των σοβαρών ενδείξεων που υπάρχουν σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πράξης καθώς έδρασε με ιδιαίτερη σκληρότητα, να παραταθεί η προσωρινή της κράτηση για ακόμη ένα 6μηνο, έως 30-9-2024».

Η συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου από την πλευρά της ζήτησε να αρθεί η κράτηση καθώς, έχει γνωστή διαμονή ( θα μείνει με την οικογένεια της), σημειώνοντας ότι εκτός από την γνωμάτευση των Καρακούκη – Καλόγρηα, υπάρχουν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών που επιλήφθηκαν αμέσως μετά τον θάνατο των δύο παιδιών, κι έρχονται σε αντίθεση με αυτή των Καρακούκη- Καλόγρηα.

enikos.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα