Νέα Σμύρνη: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

Νέα Σμύρνη: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

Ο γάμος του Δημήτρη Ελευσινιώτη και του Σταύρο Γαβριλιάδη τελέστηκε, χθες (02/03), στη Ν. Σμύρνη και πρόκειται για τον πρώτο γάμο ομόφυλου ζευγαριού μετά την υπερψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα, στην αγγελία του γάμου τους που είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδα, αναφερόταν το εξής: «Ο Δημήτριος Ελευσινιώτης του Σπυρίδωνα και της Άννας, το γένος Βυλλιώτη που γεννήθηκε στη Σαλαμίνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και ο Σταύρος Γαβριλιάδης του Χρήστου και της Ευγενίας, το γένος Δρόσου, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής».

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά. Μάλιστα, σε πρόσφατο αφιέρωμα του «Bloomberg» για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην Ελλάδα με αφορμή τη νομοθετική πρωτοβουλία για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Σταύρος Γαβριλιάδης είχε δηλώσει: «Τα κοστούμια και οι βέρες μας είναι ήδη έτοιμα. Ίσως είμαστε το πρώτο ζευγάρι που θα παντρευτεί».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, «οι πέντε τους θα θεωρούνται επιτέλους οικογένεια στα μάτια του νόμου, όχι "άγνωστοι"».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα