Ερμού: Παραμένει στη ΜΕΘ η 22χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Ερμού: Παραμένει στη ΜΕΘ η 22χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Η 22χρονη νοσηλεύεται από την πρώτη στιγμή της επίθεσης στον Ευαγγελισμό.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» συνεχίζει να νοσηλεύεται η 22χρονη, που μαχαίρωσε ο άνδρας με καταγωγή από το Ιράκ στην Ερμού.

Η νεαρή κοπέλα υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, πραγματοποιήθηκε θωρακοτομή, καθώς από τις μαχαιριές είχε βαριά τραύματα στον πνεύμονα, υπέστη ρήξη διαφράγματος, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Η κατάσταση της υγείας της φοιτήτριας είναι καλή, δεν είναι διασωληνωμένη και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως στάθηκε τυχερή, μέσα στην ατυχία της, καθώς το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της, καθώς εμπόδισε το μαχαίρι του δράστη να διεισδύσει στην καρδιακή χώρα.

Το χρονικό της επίθεσης

Το ασύλληπτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3) στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, στην Ερμού.

Περίπου στις 13:30, ενώ η νεαρή κοπέλα κατευθυνόταν στο κατάστημα ρούχων που εργάζεται, ο 32χρονος από το Ιράκ, την προσέγγισε από πίσω και τη μαχαίρωσε δύο φορές στην ωμοπλάτη.

Ο ίδιος, στη συνέχεια, παρέμεινε στη μέση του δρόμου, κραδαίνοντας το μαχαίρι της επίθεσης, μέχρι που συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

«Η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Τη μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε ο δράστης στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι η 22χρονη είναι «πράκτορας των Γερμανών».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 42χρονος έφερε γερμανικό διαβατήριο, ενώ έφτασε στην Ελλάδα την προηγουμένη της επίθεσης.

Πλέον, φαίνεται ότι πρόκειται για ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που έκανε μια τυχαία επίθεση στον δρόμο.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα