Φρίκη στα Τρίκαλα: «Ελάτε να με πάρετε, τον σκότωσα» – Το τηλεφώνημα του γιου που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Φρίκη στα Τρίκαλα: «Ελάτε να με πάρετε, τον σκότωσα» – Το τηλεφώνημα του γιου που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία των Τρικάλων έπειτα από την πατροκτονία που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Το έγκλημα φέρεται να έγινε την Παρασκευή με το γιο να αποκαλύπτει σήμερα στις αρχές πως σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα αποκεφαλίζοντας τον με αλυσοπρίονο μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση.

“Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου”. Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου πατροκτόνου των Τρικάλων στο τηλεφώνημα που έκανε στη Άμεση Δράση, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αρχές και αστυνομικοί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.  Στο σημείο έχει φτάσει και ιατροδικαστής με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για τράυμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο στο πτώμα του 76χρονου θύματος.

Ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων.

“Τους άκουσα να μαλώνουν”

“Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν”  ανέφερε μάρτυρας στο ThessToday.. «Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε» περιγράφει ο ίδιος εμφανώς συγκλονισμένος.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα