Κολωνάκι: Σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του

Κολωνάκι: Σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του

Ο αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 05:30 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Γεννηματάς, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ίδιος φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματος του και η σύζυγος του φέρει πιο σοβαρά εγκαύματα στο 40% του σώματος της. Η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Η σύζυγος του έχει βαρύτερη κλινική εικόνα και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.

Και οι δυο νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων της πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική γύρω στις 5 τα ξημερώματα έπειτα από κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, επί της οδού Αναγνωστοπούλου. Στο συγκεκριμένο σπίτι διαμένουν ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής, Μανώλης Μαυρομμάτης με την σύζυγό του, Ειρήνη.

Είχαν ήδη κοιμηθεί όταν το σπίτι άρχισε να γεμίζει καπνούς από τη φωτιά που σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από την κουζίνα της μεζονέτας δεύτερου και τρίτου ορόφου.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον Μανώλη Μαυρομμάτη και την σύζυγό του από το κλιμακοστάσιο.

Αμέσως τούς παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» καθώς λόγω του καπνού αντιμετώπιζαν πρόβλημα δύσπνοιας.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα