Κορινθία: Προσήχθη ο πατέρας της οικογένειας που ζει σε λαγούμια – Άφαντα τα παιδιά

Κορινθία: Προσήχθη ο πατέρας της οικογένειας που ζει σε λαγούμια – Άφαντα τα παιδιά

Στην προσαγωγή του 47χρονου πατέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που μένει σε λαγούμια στην Κορινθία προχώρησε η ΕΛΑΣ, μετά από την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα το πρωί της Κυριακής.

Οι αρχές έφτασαν στην περιοχή συνοδεία Εισαγγελέων και κοινωνικών λειτουργών πραγματοποιούσαν αυτοψία στον χώρο όπου διαμένει ο ίδιος και τα ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 47χρονος αντέδρασε στον έλεγχο των αστυνομικών Αρχών γι’ αυτό και προσήχθη και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Κατά την έρευνα δεν εντοπίστηκαν τα παιδιά της οικογένειας, παρότι αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι ένα παιδί ήταν μαζί του.

Η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει – με τη συνδρομή κοινωνικών λειτουργών- πόσα παιδιά είναι μέλη της κοινότητας που ζει στη συγκεκριμένη περιοχή, εάν έχουν δηλωθεί οι γεννήσεις τους όπως ορίζει ο Νόμος και ποιοι είναι οι γονείς τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο είχαμε εισαγγελική παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα μετά τη δημοσιοποίησή του από ένα επεισόδιο που σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ανάμεσα στην οικογένεια και κυνηγών, με αποτέλεσμα σε επιχείρηση της Αστυνομίας να βρεθούν αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, τόξα, βέλη, μαχαίρια και τσεκούρια, ενώ ακολούθησε η σύλληψη των γονέων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα