Συνελήφθη πρώην μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» – Είχε σχέσεις με την Greek Mafia

Συνελήφθη πρώην μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» – Είχε σχέσεις με την Greek Mafia

O Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, και ο Σπύρος Δημητρίου, δικηγόρος μίλησαν για την εγκληματικότητα που μαστίζει την Ελλάδα.
Στη σύλληψη γνωστού αντιεξουσιαστή και πρώην ηγετικού στελέχους της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» προχώρησε η αστυνομία μετά από μυστική επιχείρηση.

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής ανέφερε σχετικά με τη σύλληψη: «Πάνω από 70 χρόνια φυλακή είχε το ποινολόγιο του. Αποδεικνύεται πλέον έμπρακτα ότι υπάρχει ώσμωση της τρομοκρατίας με το κοινό έγκλημα. Η Greek Mafia χρησιμοποιούσε αυτό τον άνθρωπο για τεχνογνωσία, για να παίρνει βόμβες και όπλα. Τον είχε σαν ένα άνθρωπο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ”προμηθευτή”».

Για την επιχείρηση της αστυνομίας είπε ο κ. Μπαλάσκας: «Μετά από μία μυστική επιχείρηση και ιδιαίτερες πληροφορίες που είχε η ΕΛ.ΑΣ στην διάθεσή της συνελήφθη το πρώην μέλος και στην κατοχή του μαζί με άλλους τρεις ποινικούς βρέθηκαν δύο τεράστια κιβώτια εκρηκτικής ύλη, ικανά να κατεδαφίσουν ένα μεγάλο κτίριο στην Αθήνα, συν όπλα και αμπούλες».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ερωτώμενος αν οι Αρχές σχετίζουν το εν λόγω περιστατικό με την βομβιστική επίθεση στην Σταδίου απάντησε ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει σχέση, αλλά σχετίζεται με το οργανωμένο  έγκλημα.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα