Πολυχρονόπουλος: Μορφή «χιονοστιβάδας» οι αποκαλύψεις για τον «Άλλον Άνθρωπο»

Πολυχρονόπουλος: Μορφή «χιονοστιβάδας» οι αποκαλύψεις για τον «Άλλον Άνθρωπο»

Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν καθημερινά οι καταγγελίες για την δράση του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Βοηθούσε τους ανήμπορους, πρόσφερε φαγητό σε άπορους και άστεγους, μόνο που, όπως φαίνεται, δεν είχαν όλοι την ίδια αντιμετώπιση. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει μια καρκινοπαθής, η οποία δέχθηκε ακόμα και σωματική επίθεση όταν διαμαρτυρήθηκε για την ποιότητα του φαγητού.

Η γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή LIVE NEWS.

«(…)Τι να δω; Νερόβραστες πέννες, ούτε καν καμένες, με δύο μπαχάρια, όπως σας τα λέω, δύο μπαχάρια μαύρα. Και μια καυτερή πιπεριά. Λέω «Παναγία μου τι φαγητό είναι αυτό;».

Η γυναίκα, νωρίτερα, είχε εντυπωσιαστεί από τις αποθήκες της κοινωνικής κουζίνας και την πληθώρα αγαθών που υπήρχαν σε αυτές. Όταν ωστόσο έφαγε το φαγητό, σοκαρίστηκε.

«(…)Με πιάσανε τόσα νεύρα. Και άρχισα να λέω ό,τι σου λέω. Είστε γεμάτοι από κάτω και δίνετε… να φάει ο κόσμος. Και δεν ντρέπεστε λίγο και τα λοιπά. Και με άρχισαν στις κλωτσιές, στην αρχή ένας άγνωστος, χοντρός. Μετά ούρλιαζε αυτός ‘διώξτε την’ από εδώ. Με έσπρωχνε και ήταν και μια ξανθιά… Και ούρλιαζε και αυτή ότι είμαι αχάριστη και κάτι τέτοια. Τέλος πάντων εγώ τους έφτυσα κιόλας και έφυγα. Ο χοντρός με χτύπησε κλωτσιές. Αυτός που είναι ο ‘Άλλος Άνθρωπος’ με έσπρωχνε, γιατί εγώ είχα πάρα πολλά νεύρα».

Η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη μητέρα του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας να λέει δια του δικηγόρου της πως η ίδια είχε δώσει τον τραπεζικό λογαριασμό και την κάρτα της στον γιο της για να μπαίνουν τα χρήματα από τις δωρεές.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πάντως, ο οποίος από το 2011 και μέχρι πρόσφατα διατυμπάνιζε ότι το μόνο που κάνει είναι να δίνει φαγητό στους έχοντες ανάγκη, είπε στο MEGA πως θα δώσει εξηγήσεις μόνο ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα