Γάμος ομόφυλων: Σε συγκέντρωση εναντίον της θέσπισης του καλεί ο μητροπολίτης Πάτρας Χρυσόστομος

Γάμος ομόφυλων: Σε συγκέντρωση εναντίον της θέσπισης του καλεί ο μητροπολίτης Πάτρας Χρυσόστομος

Οι αντιδράσεις των εκπροσώπων της Εκκλησίας εναντίον της θέσπισης του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών συνεχίζονται.

Έτσι δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος καλεί τους πιστούς σε συγκέντρωση κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας.

 Συγκεκριμένα ο μητροπολίτης Χρυσόστομος προγραμματίζει μεγάλη συγκέντρωση πιστών, στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα.

Η Ιερά Σύνοδος με επιστολή κατά του γάμου
Υπενθυμίζεται ότι επιστολή προς τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχει αποστείλει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με την οποία και εξηγεί γιατί τάσσεται κατά του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

 
Μεταξύ άλλων, επισημαίνει: «Το νομοσχέδιο καταργεί την πατρότητα και τη μητρότητα, ουδετεροποιεί τα φύλα στο πλαίσιο της σχέσης γονέων και παιδιών, μετατρέπει τους γονείς από πατέρα και μητέρα σε ουδετερόφιλους κηδεμόνες και τοποθετεί τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων ενηλίκων πάνω από τα συμφέροντα των μελλοντικών παιδιών, που θα επιτρέψει να έχουν ως γονείς ομόφυλα ζευγάρια και θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα ή μητέρα, σε ένα περιβάλλον σύγχυσης των ρόλων των δύο φύλων».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα