Ρέθυμνο: Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση βιασμού της 15χρονης – Έρευνα για τον θάνατο του πατέρα της

Ρέθυμνο: Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση βιασμού της 15χρονης – Έρευνα για τον θάνατο του πατέρα της

Μνήμες από τη σοκαριστική υπόθεση της μαστροπείας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι στα Σεπόλια, που αποκαλύφθηκε το 2022 και βρίσκεται τώρα στις δικαστικές αίθουσες, θυμίζει η περίπτωση που αποκαλύφθηκε στην Κρήτη.

Θύμα και σε αυτή την περίπτωση ήταν ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας μόλις 15 ετών σήμερα, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην περιοχή του Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν δηλαδή 12 ετών.

Συνολικά κατηγορούνται δώδεκα άτομα που οι ηλικίες τους είναι από 17 – 38 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου.Η κατηγορία αφορά τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από την ηλικία των 12 ετών και δύο άτομα κατηγορούνται και για τον βιασμό της. Από τα 12 αυτά άτομα, αρκετοί είναι ημεδαποί κι άλλοι αλλοδαποί.

Επιπλέον, ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι προ 5 ημερών βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του ο πατέρας της ανήλικης κι εξετάζεται από τις Αρχές το σενάριο της αυτοχειρίας.

Έρευνα της αστυνομίας
Ο πατέρας φέρεται να γνώριζε για την έρευνα, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε μαζί με την κόρη του. Οι αστυνομικοί δεν ξέρουν αν η αυτοχειρία έχει σχέση με την υπόθεση αυτήν ή όχι.

Η υπόθεση ξεκίνησε να ερευνάται πέρυσι το καλοκαίρι, όταν έγινε μία ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως και πράγματι ταυτοποιήθηκε ότι το κορίτσι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εξωθούνταν στην πορνεία έναντι αμοιβής. Η ίδια έχει αναγνωρίσει 12 άτομα, τα οποία θα κληθούν από την ανακρίτρια για να δώσουν εξηγήσεις.

Ήδη, ένας 38χρονος έχει πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα