Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: Συνδέεται η αυτοκτονία του πατέρα της με τη φρικιαστική υπόθεση;

Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: Συνδέεται η αυτοκτονία του πατέρα της με τη φρικιαστική υπόθεση;

Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της 14χρονης από δώδεκα άνδρες στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου - Οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για το αν η αυτοκτονία του πατέρα της συνδέεται με την αποκάλυψη για τα όσα ζούσε η κόρη του δύο χρόνια.

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 14χρονης κοπέλας όταν ήταν 12 από δώδεκα άνδρες. Θα μπορούσε να είναι μια υπόθεση σαν εκείνη από τα Σεπόλια ωστόσο οι διαφορές είναι αρκετές.

Το ανήλικο κορίτσι βιαζόταν συνολικά κατ’ εξακολούθηση από δώδεκα άτομα ηλικίας από 17 μέχρι 38 ετών, όλοι κάτοικοι από τον Μυλοπόταμο, την περιοχή από όπου ήταν και το κορίτσι. Αρκετοί ήταν ελληνικής καταγωγής και άλλοι από την Ασία και Βαλκανικές πόλεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr μέχρι στιγμής από τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Ρεθύμνου και από τα τηλέφωνα που έγιναν δεν προκύπτει κάποια οικονομική συναλλαγή για να εκμεταλλεύονται σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.

Σοκ προκαλεί ότι ο άνδρας που αυτοκτόνησε πριν από λίγες ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό μου με φιάλες υγραερίου, με αρχικά Β.Λ. ήταν ο πατέρας της 14χρονης, ο οποίος φέρεται να γνώριζε για τους βιασμούς της κόρης του. Ο άνδρας είχε αφήσει σημείωμα, το οποίο είναι ακόμα άγνωστο τι έγραφε όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο στοιχείο ώστε να έχουν οι Αρχές εικόνα για το αν η αυτοκτονία συνδέεται με την αποκάλυψη για τους βιασμούς της κόρης του. Ο άνδρας φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ αντιμετώπιζε και δυσκολίες στη σχέση του με τη μητέρα της 14χρονης.

Το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι οι περισσότερες σεξουαλικές πράξεις γίνονταν με τη συνέννεσή της ενώ βιάστηκε μόνο από δύο άνδρες.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση φρίκης στον Μυλοπόταμο

Η 14χρονη που γεννήθηκε το 2009 κλήθηκε από τους αστυνομικούς, μαζί με ψυχολόγο, να αναγνωρίσει τους κακοποιητές της.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει διατάξει ιατροδικαστική εξέταση για τη 14χρονη, ενώ η Εισαγγελία έδωσε εντολή για ευρεία έρευνα, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

To «Χαμόγελο του Παιδιού» για την 14χρονη που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών

Σε διευκρινίσεις για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης κατ' εξακολούθηση στο Ρέθυμνο προχώρησε το Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνέχεια του περιστατικού με την σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιού κατ' εξακολούθηση στο Ρέθυμνο Κρήτης, ενημερώνει για το ιστορικό της υπόθεσης:

«Το καλοκαίρι του 2023 δεχτήκαμε στην «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056», ανώνυμη αναφορά, από ευαισθητοποιημένους πολίτες για κατ' εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης από την ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, όπου φέρεται να εμπλέκονται ενήλικοι άνδρες, τόσο αλλοδαποί, όσο και ημεδαποί.

Προχωρήσαμε, όπως σε κάθε ανάλογο περιστατικό στην άμεση ενημέρωση των αρμόδιων Αρχών, και απευθυνθήκαμε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Έγινε τηλεφωνική διασύνδεση του ατόμου που κάλεσε από την «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» με στελέχη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς το άτομο που κάλεσε επιθυμούσε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Έπειτα από την ενημέρωση και τη διασύνδεση αυτή, στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης και της καλής συνεργασίας με τον Οργανισμό, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, κίνησε άμεσα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να εντοπισθεί η 15χρονη και κατόπιν εισαγγελικής εντολής διερευνήθηκαν διακριτικά οι συνθήκες διαβίωσης της.

Η κινητοποίηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου για την εν λόγω υπόθεση της ανήλικης ήταν άμεση, καθώς αποτελεί σύνηθες φαινόμενο σε περιπτώσεις ανώνυμων αναφορών, να μην κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες από όλες τις αρμόδιες Αρχές, να αρχειοθετούνται οι αναφορές και να μη διερευνάται η ισχύς τους, με αποτέλεσμα επικίνδυνοι άνθρωποι να μπορούν να δρουν εις βάρος των παιδιών, ανενόχλητοι.

Η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών είναι καιρός να μη «Μένει Μυστικό»!»

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα