Νέα υπόθεση φρίκης στο Ρέθυμνο – Δώδεκα άτομα κατηγορούνται για τον βιασμό ανήλικης

Νέα υπόθεση φρίκης στο Ρέθυμνο – Δώδεκα άτομα κατηγορούνται για τον βιασμό ανήλικης

Μια νέα αποτρόπαια υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας 15 ετών, στον Μυλοπόταμο της Κρήτης, με συνολικά 12 κατηγορούμενους.

 Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου και η δικογραφία έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης. Αν και ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, το κορίτσι φέρεται να εκδιδόταν και να βιαζόταν από τους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης, είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση είχαν φτάσει στις αρχές πριν από περίπου έξι μήνες. Τότε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, είχε συλληφθεί ένας αλλοδαπός, για άλλο όμως αδίκημα, ο οποίος και προφυλακίστηκε για το εν λόγω αδίκημα.

Κατά το διάστημα που βρισκόταν προσωρινά κρατούμενος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος και για την υπόθεση του βιασμού της ανήλικης. Ακολούθως άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι, αποκαλύπτοντας και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα