Ο πατέρας μας είναι αθώος. Δεν πιστεύουμε ότι θα μπορούσε ποτε να κάνει κάτι τέτοιο στην εγγονή του

Ο πατέρας μας είναι αθώος. Δεν πιστεύουμε ότι θα μπορούσε ποτε να κάνει κάτι τέτοιο στην εγγονή του

«Ο πατέρας μας είναι αθώος. Δεν πιστεύουμε ότι θα μπορούσε ποτε να κάνει κάτι τέτοιο στην εγγονή του», λένε τα παιδιά του 78χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης στο Κερατσίνι.
 
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα εκτελέσεων χωρίς να έχει διορίσει δικηγόρο, ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την εγγονή του από την ηλικία των οκτώ ετών.

 Σύμφωνα με την καταγγελία, η ανήλικη φέρεται να ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών από τον ίδιο της τον παππού.

Η παραμονή του ήταν σύντομη και αυτή την ώρα οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης.

Για τον 78χρονο υπήρχε ενεργό ένταλμα σε βάρος του όποτε δεν απολογήθηκε.

Σε προγενέστερο χρόνο - και σύμφωνα με πληροφοριες μετά την καταγγελια τον Σεπτέμβριο του 2022, του είχε έρθει κλήση για απολογία όπου νόμιζε ότι ήταν για κάποια τροχονομική παράβαση και δεν είχε δώσει σημασία. Αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στον ανακριτή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

 
Ο κατηγορούμενος έχει πέντε παιδιά. Στα δικαστήρια βρέθηκαν οι συγγενείς του και μιλώντας στο iEidiseis υποστήριξαν: «Ο πατέρας μας είναι αθώος. Δεν πιστεύουμε ότι θα μπορούσε ποτε να κάνει κάτι τέτοιο στην εγγονή του».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, το 15χρονο – σήμερα – κορίτσι από το 2017 και για τουλάχιστον δύο χρόνια βιαζόταν κατ' εξακολούθηση από τον παππού της.

Όπως αποκάλυψε η ανήλικη, οι βιασμοί γίνονταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας, όταν η γιαγιά και η μητέρα της έλειπαν από το σπίτι ή ήταν σε άλλο δωμάτιο. Ο παππούς της φέρεται να την έβαζε στον καναπέ - με πρόσημα να δουν ταινία και εκεί ήταν που άπλωνε τα χέρια του και άγγιζε σε διάφορα σημεία το ανήλικο κοριτσάκι.

 
Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού φέρεται να ισχυρίστηκε ότι «η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε θα τον σκότωνε. Από ότι είπε το παιδί, πήγε να το χαλάσει αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Ο 78χρονος είναι κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

.ieidiseis.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα