Πολυχρονόπουλος: Έχει βγάλει κάρτες σε άστεγους και χρήστες ναρκωτικών, καταγγέλλει πρώην εθελόντρια

Πολυχρονόπουλος: Έχει βγάλει κάρτες σε άστεγους και χρήστες ναρκωτικών, καταγγέλλει πρώην εθελόντρια

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, καθώς πρώην εθελόντρια της «Κοινωνικής Κουζίνας - Ο Άλλος Άνθρωπος» μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την κατάσταση που επικρατούσε στην εν λόγω κοινωνική δράση.

«Το λάθος ήταν όσων ήξεραν τόσα χρόνια και δεν μιλούσαν. Έπρεπε να είχαν «βγάλει» από την μέση τον Κωνσταντίνο και να είχαν κάνει ΑΜΚΕ ή ΜΚΟ ή ΚοινΣΕΠ τον “Άλλο Άνθρωπο”. Του το ζητούσαν, του έλεγαν να φύγει και έλεγε δεν φεύγω, μέχρι και τη στιγμή που «έφαγε» τις καταγγελίες. Του έλεγαν να σηκωθεί και να φύγει και ότι δεν πάει άλλο. όταν τα πράγματα έφταναν σε ακραία σημεία, σηκώνονταν και έφευγαν εκείνοι και έφτιαχναν άλλες κουζίνες. Εγώ είχα πάει τις 2 πρώτες χρονιές τρόφιμα στον Κεραμεικό. Όταν κατάλαβα τι γινόταν είπα «γεια σας» και έφυγα. Το πρώτο που μού χτύπησε στο μάτι όταν είδα πως μαγείρευαν στον δρόμο και πόσο επικίνδυνα ήταν υγειονομικά. Το δεύτερο ήταν όταν ξεκίνησε να ζητάει χρήματα. Ο κόσμος έχει ένα ελάττωμα, να θεοποιεί κάποιους ανθρώπους, να τους αγιοποιεί και να τους αναθέτει τη μοίρα του. στην πορεία κατάλαβαν ότι τους εκμεταλλεύονταν», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Οι λογαριασμοί στην μαμά του, τον γαμπρό του και στην αδερφή του δεν είναι οι μόνοι που έβαζε λεφτά. Και αυτό που λέει τώρα είναι ότι “δεν ήταν και ανήλικοι όσοι έβαζαν χρήματα, ας μην έβαζαν”. Πάει τώρα να μοιράσει την ευθύνη και αυτό γιατί ξέρει καλά να χειρίζεται την ψυχολογία του πλήθους. Έχουν γίνει πολλές δουλειές εκεί μέσα που δεν πρόκειται να βγάλει ούτε η ΑΑΔΕ άκρη. Έχει βγάλει κάρτες σε αστέγους, σε χρήστες που αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι και νεκροί. Τα προηγούμενα χρόνια ο Κωνσταντίνος γλέντησε».

Για τα όσα έρχονται στο φως για τα πάθη του Κώστα Πολυχρονόπουλου: «Δεν μας νοιάζει το ελάττωμα του Κώστα Πολυχρονόπουλου. Μας νοιάζει ότι το ήξεραν όλοι εκείνοι και δεν τον έστειλαν σπίτι του. Ξέρει να παίζει καλό θέατρο, είναι η δουλειά του να σε κοροϊδεύει. Τώρα ο κόσμος δεν θα βοηθήσει ποτέ εμάς τους υπόλοιπους, αυτό μας πονάει. Τα χρήματα που έπαιρνε ο Κώστας δεν τα έχει δει άλλη οργάνωση. Τελευταία είπε ότι θα πάει στη Γάζα και μάζεψε λεφτά. Πήγαν 2 σύντροφοι και του λένε: “Ρε συ Κώστα ποια Γάζα; Εδώ δεν μπαίνει ούτε ο Ερυθρός Σταυρός, πού πας; Γιατί μαζεύεις λεφτά από τον κόσμο;;”».

«Απάντησε πως θα τα βάλει στην Κουζίνα. Και κάνει ένα ταξιδάκι. Έστειλε παραποιημένες φωτογραφίες τρελάθηκαν τα παιδιά. Τον ρωτούσαν που είναι και είπε ότι είναι τάχα στον Λίβανο και μαγειρεύει. Πήγε στις πλημμύρες και δεν έκανε τίποτα. μια φορά μαγείρεψε και μετά έφυγε αφήνοντας δυο κοπέλες εκεί. Ξέρετε πόσα χρήματα μάζεψε για την Καρδίτσα; Τον ρώτησαν τι έγινε και είπε ότι τον έδιωξε ο δήμαρχος. Τον ρωτούσαν που είναι τα 600.000 για το σπίτι το 3ορφο που έλεγε ότι θα αγοράσει. Και απαντούσε πως δεν πληρούσε τις προδιαγραφές και τα έβαλε τα χρήματα για την κουζίνα και τα τρόφιμα. Του έλεγαν να φέρει πίσω τα 600.000. Εν τω μεταξύ έχουν φύγει από πολλά κτίρια γιατί άφηνε απλήρωτα ενοίκια και είχαν μαζευτεί», κατέληξε.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα