Βίντεο ντοκουμέντο από τη βομβιστική επίθεση έξω από το υπουργείο Εργασίας – Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη βομβιστική επίθεση έξω από το υπουργείο Εργασίας – Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης της βόμβας έξω από το υπουργείο Εργασίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Στο παρακάτω βίντεο ακούγεται ο δυνατός ήχος από την έκρηξη της βόμβας, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (03.02.24) έξω από το υπουργείο Εργασίας και έχει σημάνει συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο δυνατός ήχος ακούγεται τη στιγμή του «χτυπήματος» μέσα από ένα περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σημειώνεται πως από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια στο υπουργείο Εργασίας και προκλήθηκαν ζημιές στα γύρω κτήρια.

Από την πλευρά τους, οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής «βλέπουν» νέα γενιά στο «αντάρτικο πόλης» πίσω από τη βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας. Εκτιμούν ότι η νέα οργάνωση με την προσθήκη του επιθέτου «ταξική» αποτελείται από το παλιό «διευθυντήριο»  με τη στρατολόγηση νέων μελών που αποτελούν τον επιχειρησιακό βραχίονα.

Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι τα μέλη αυτά βγήκαν από τη δεξαμενή των Εξαρχείων, είναι «καθαρά», δεν έχουν συλληφθεί άλλες φορές και τώρα ξεκινούν τη δράση τους, χρησιμοποιώντας βόμβες και όχι όπλα καλάσνικοφ, όπως η πρώτη γενιά.

Μάλιστα, οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ως εξαιρετικά πιθανό η οργάνωση που ανέλαβε την επίθεση στα ΜΑΤ, η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη», και η σημερινή να αποτελείται από τα ίδια άτομα που χρησιμοποιούν διαφορετικό όνομα, θέλοντας έτσι να δείξουν ότι το αντάρτικο της πόλης επέστρεψε πάλι στη χώρα μας.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα