Νέα αποκάλυψη για τον Πολυχρονόπουλο: Ψάχνουν και την ΜΚΟ «Οι Φίλοι του Άλλου Ανθρώπου»

Νέα αποκάλυψη για τον Πολυχρονόπουλο: Ψάχνουν και την ΜΚΟ «Οι Φίλοι του Άλλου Ανθρώπου»

O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με τον «Άλλον Άνθρωπο» βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών και της ΑΑΔΕ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ΑΑΔΕ ψάχνει και μια άλλη ΜΚΟ με το όνομα «Οι φίλοι του Άλλου Ανθρώπου».

Συγκεκριμένα η οργάνωση φέρει ως έδρα ένα ακίνητο ιδιοκτησίας της, οροφοδιαμέρισμα, στην Συγγρού ενώ στο διοικητικό συμβούλιο είναι τα δύο στενά συγγενικά πρόσωπα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου - η μητέρα και γαμπρός του-, που είχαν στο όνομά τους λογαριασμούς που γινόταν η διακίνηση χρημάτων προς τις στοιχηματικές εταιρίες.

Ο τζόγος από το... 2012
Χθες ένας πρώην εθελοντής προχώρησε σε μια νέα καταγγελία για τον «Άλλο Άνθρωπο» και τον χαρακτηρίζει «άρρωστο» με τον τζόγο, καθώς -όπως λέει- έπαιζε «φρουτάκια» από το μακρινό 2012.

Ο εθελοντής, που μίλησε στην εκπομπή του Ant1, συγκεκριμένα είπε: «Τον γνωρίζω από την πρώτη δομή που είχε, από το 2012. Και ο ίδιος και η πρώην σύντροφός του είναι άρρωστοι (σ.σ. με τον τζόγο). Έχουν γυρίσει όλα τα καζίνο στην Αθήνα και στην επαρχία περισσότερο για να μην φαίνονται. Περισσότερο στη Γλυφάδα και το Αιγάλεω. Έπαιζε φρουτάκια παρά χαρτιά και ρουλέτες. Το αγαπημένο του ήταν τα επτάρια».

Συνέχισε λέγοντας για την παρουσία του στη δομή «Ο Άλλος Άνθρωπος» και είπε: «έπαιζε αρκετά (σ.σ τυχερά παιχνίδια) κάθε μέρα ήταν εκεί. Ερχόταν το πρωί στην κοινωνική κουζίνα για να μιλήσει με κανέναν δημοσιογράφο και κανένα σχολείο και έρχονταν ξανά μετά από τέσσερις ημέρες. Κανείς δεν ήξερε τα βήματά του, μόνο οι κολλητοί του, όλα τα λεφτά προορίζονταν από την κοινωνική κουζίνα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαχείριση των χρημάτων από τα «κουτιά» σε διάφορα σημεία: «Είχε σε πολλά μαγαζιά, σε καφετέριες ή στο θέατρο της γυναίκας του κουτιά που τα γέμιζαν καθημερινά και αυτά ήταν για την κοινωνική κουζίνα που ποτέ δεν δηλωνόντουσαν. Κανείς δεν ήξερε πόσα χρήματα είχε το κάθε κουτί. Ο ίδιος έπαιρνε τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα τα έδινε στους εθελοντές, τα χοντρά τα κρατούσε».

Τέλος ο εθελοντής έκανε μια σοβαρή αποκάλυψη για «μερίδια» και «λογαριασμούς»: «Πριν βάλουν λογαριασμό στη μάνα και τον κουνιάδου του, υπήρχαν άλλα 4-5 άτομα που είχαν βάλει τους λογαριασμούς τους. Και εμένα μου είχε προτείνει να το κάνω. Μου είχε πει αν είσαι καθαρός να βάλουμε τον λογαριασμό σου στη σελίδα στο facebook και "εσύ θα βγάζεις το μερίδιό σου" κι εγώ δεν δέχθηκα επειδή πονηρεύτηκα».

ieidiseis.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα