Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η σκηνοθέτης που φέρεται να έπαιζε φρουτάκια με τον ’Αλλον Άνθρωπο έσπασε τη σιωπή της

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η σκηνοθέτης που φέρεται να έπαιζε φρουτάκια με τον ’Αλλον Άνθρωπο έσπασε τη σιωπή της

Σκηνοθέτης και εθελόντρια στην κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος” είναι η γυναίκα  – η οποία σύμφωνα μαρτυρίες- φέρεται να έπαιζε “φρουτάκια” με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. 

Η γυναίκα, η οποία είναι γνωστή από τον χώρο του θεάτρου και γνωρίζεται με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο από το 2011, “έσπασε” τη σιωπή της στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου: “Δεν έχω να σας πω κάτι. Για να μην σας απαντάω, δεν ξέρω τίποτα. Αν πήγα μια φορά με τον κύριο Πολυχρονόπουλο κάπου, πάρτε τον κύριο Πολυχρονόπουλο να σας εξηγήσει ο ίδιος. Εγώ και ο άνδρας μου είμαστε χρόνια εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. Αν μία φορά βρεθήκαμε με τον κύριο Πολυχρονόπουλο, μπορούμε να βρεθούμε οπουδήποτε τόσα χρόνια”.   

Στο μεταξύ, η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου έφερε στη δημοσιότητα άλλη μία μαρτυρία που έχει να κάνει με την σχέση του επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος” με τα τυχερά παιχνίδια.

Όπως περιγράφει ο μάρτυρας είχε δει τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο με μία ξανθιά γυναίκα να τζογάρουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

“Σε μία φάση ξεκίνησα και έβλεπα εκεί μέσα ότι ερχόταν ο “Άλλος Άνθρωπος” με μία ξανθιά κυρία. Έβλεπα τον “Άλλο Άνθρωπο”, ερχόταν με αυτή, είχε ξεκινήσει σε καθημερινή βάση και έπαιζαν με τις ώρες. Κάθονταν πάνω από 2-3 ώρες. Τα έπαιζαν όλα, από 2 ευρώ και πάνω, όλα φουλ και οι δυο τους μαζί. Έβγαζε, και πήγαινε αυτή συνέχεια του ζήταγε λεφτά, γιατί έχανε, και έβγαζε πακέτο με 50ρικα. Την ημέρα πρέπει να έπαιζαν πάνω από 1.00 ευρώ”.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα