Όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιξε στις Οικογενειακές Ιστορίες σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο

Όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιξε στις Οικογενειακές Ιστορίες σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο

Όταν το 2010 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε ένα μικρό ρόλο σε επεισόδιο της σειράς «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha και μάλιστα σε υπόθεση που αφορούσε τον εθισμό στον τζόγο, δεν ήξερε τις αποκαλύψεις που θα έβλεπαν το φως γύρω από το όνομά του 14 χρόνια μετά, γνωστός πια ως «Άλλος Άνθρωπος».

Όπως αποκάλυψε το T-live, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε ένα guest ρόλο στις «Οικογενειακές Ιστορίες» και συγκεκριμένα σε επεισόδιο που προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2010, το οποίο διαπραγματευόταν τον εθισμό ενός άνδρα στον τζόγο, που έπαιζε χιλιάδες ευρώ σε τυχερά παιχνίδια. 

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου έχει χάσει όλα του τα χρήματα στα τυχερά παιχνίδια και για να ρεφάρει τη ζημιά, αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του στον μηχανικό αυτοκινήτων, εν αγνοία της.

Ο «Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος επέκρινε τον εθισμένο στον τζόγο σύζυγο. Όλα αυτά στο πλαίσιο του ρόλου που υποδυόταν.

Αρνείται τα πάντα

Σημειώνεται πως ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος αρνείται κατηγορηματικά πως έχει παίξει στον τζόγο τα χρήματα της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Star ο ίδιος διέψευσε πως είναι εξαρτημένος από τον τζόγο, ξεκαθάρισε πως δεν χρησιμοποίησε ποτέ  χρήματα της οργάνωσης για προσωπικό όφελος, ενώ για το αν έχει ελεγχθεί ποινικά για τη δράση του, είπε πως «δεν έχω κληθεί ποτέ επί 13χρόνια».

«Τα χρήματα που δόθηκαν για τον “Άλλο Άνθρωπο” πήγαν όλα εκεί. Η αλήθεια είναι ότι έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν περίμενα ποτέ ότι μετά από 13 χρόνια καθημερινής δράσης και 20 εκατομμύρια γεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό θα βρεθώ κατηγορούμενος για όλη αυτή τη δράση», είπε. 

«Όλοι οι λογαριασμοί ήταν ατομικοί λογαριασμοί, υπήρχε ονοματεπώνυμο, IBAN, τηλέφωνα για να συνεισφέρει ο κόσμος. Τις κάρτες τις διαχειριζόμουν εγώ. Μιλάμε για δύο λογαριασμούς, της μητέρας μου και του γαμπρού μου, ο οποίος δεχόταν χρήματα που πήγαιναν μόνο στην Τουρκία. Ο κόσμος που κατέθετε χρήματα σ’ αυτούς τους λογαριασμούς ήξερε ότι τα κατέθετε σε προσωπικούς λογαριασμούς. Δεν ήταν κρυμμένα», ανέφερε. 

Πηγή: newsit.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα