Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έστησαν παγίδα σε 43χρονο που έκλεισε ραντεβού με 13χρονη - Βίντεο

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έστησαν παγίδα σε 43χρονο που έκλεισε ραντεβού με 13χρονη - Βίντεο

Ένα πρωτοφανές βίντεο ανέβασε ο Youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, στο οποίο δείχνει πώς κατάφεραν να παγιδεύσουν έναν 43χρονο παιδοβιαστή.

 Η ιστορία έχει ως εξής, ένας 43χρονος από την Πάτρα -πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού-, αρχίζει και στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ένα 13χρονο κορίτσι από την Αθηνά.

Η 13χρονη από την Αθήνα το λέει αμέσως στον πατέρας της -ο οποίος είναι φίλος με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη- και έτσι στήνουν την επιχείρηση-παγίδα για να πιάσουν τον επίδοξο παιδοβιαστή στα πράσα.

Κλείνουν λοιπόν «ραντεβού» με τον 43χρονο σε ένα σπίτι στον Πειραιά όπου ο επίδοξος παιδοβιαστής φτάνει και χτυπάει το κουδούνι.

Πίσω από την πόρτα όμως ήταν ο γνωστός Youtuber και ένας φίλος του. Ο πατέρας της 13χρονης ήταν ήδη στην αστυνομία.

 Ο 43χρονος τα «χάνει» και αρχίζει να λέει «τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;» και «αφήστε με να φύγω».

Τονίζεται ότι στα μηνύματα που αντάλλαζαν ο 43χρονος με την «13χρονη», του είχε γίνει γνωστό η ηλικία της και ότι δεν είχε καμία σεξουαλική εμπειρία, παρόλα αυτά ο επίδοξος παιδοβιαστής φαίνεται ότι έλεγε ότι αυτά τον «εξιτάρουν». Δηλαδή είχε γνώση τι πήγαινε να κάνει με την ανήλικη, ενώ της έστελνε και γυμνές φωτογραφίες και ακατάλληλα βίντεο.

Ο 43χρονος κουβαλούσε μαζί του ένα σακίδιο με πάνω από 20 ερωτικά βοηθήματα αλλά και γυναικεία εσώρουχα.

«Η ανάρτηση του συγκεκριμένου video στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους υφιστάμενους κινδύνους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που δημιουργεί η αμεσότητα των μηνυμάτων.ΣΚΟΠΟΣ είναι η αποτροπή παρόμοιων αισχρών περιστατικών στο μέλλον και η διευκόλυνση της γνωστοποίησης τέτοιων περιστατικών από ανήλικα θύματα.

Ευχαριστούμε πολύ το Τ.Α. Δραπετσώνας, το Α.Τ Δραπετσώνας καθώς και την Άμεση Δράση.»

Η «ενημέρωση» της αστυνομία

Παρότι στο βίντεο δείχνει ότι η αστυνομία ήξερε τι θα συμβεί, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει. Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis η αστυνομία δεν ήταν ενήμερη και για αυτό το λόγο είνα πιθανό να διαταχθεί διοικητική έρευνα για να δουν τι ακριβώς προηγήθηκε.

Φέρεται λοιπόν η αστυνομία να ενημερώθηκε την στιγμή που γινόταν όλη η «επιχείρηση-παγίδα» και όχι νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα