Καλλιθέα και Θεσσαλονίκη: Γνωστοί τράπερ κατηγορούνται για ξυλοδαρμούς και απόπειρα απαγωγής. Βίντεο σοκ

Καλλιθέα και Θεσσαλονίκη: Γνωστοί τράπερ κατηγορούνται για ξυλοδαρμούς και απόπειρα απαγωγής. Βίντεο σοκ

Σοκάρει με την αγριότητά του βίντεο που καταγράφει γνωστό τράπερ να χτυπάει 20χρονο μουσικό στην Καλλιθέα.

Με γροθιές και κλοτσιές, 27χρονος, πολύ γνωστός τράπερ, ξυλοκοπάει άγρια έναν 20χρονο, μουσικό της ίδιας σκηνής, στην Καλλιθέα. Δεν σταματάει ούτε όταν ο 20χρονος φωνάζει για βοήθεια, αδιαφορώντας εάν μπορεί να περνάει κάποιος από το σημείο.

Τον πετάει πάνω στα τραπέζια και στη συνέχεια τον σέρνει από τα πόδια, με τις εικόνες της ανελέητης επίθεσης να σοκάρουν.

Ο 27χρονος μαζί με την παρέα του, τον καταδίωξαν από το Μοσχάτο το βράδυ της Παρασκευής και τον εγκλώβισαν στα στενά της Καλλιθέας.

O τράπερ αποπειράθηκε μάλιστα να απάγει τον 20χρονο, ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε μοτοσικλέτες, ιδιοκτησίας του θύματος, που ήταν παρκαρισμένες στο σπίτι του.

Το θύμα κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τα χεριά τους και ο 27χρονος συνελήφθη. Η Ασφάλεια διερεύνα την καταγγελία του μουσικού, που ανέφερε πως ο τράπερ του ζητούσε 20.000 ευρώ για να σταματήσει τα χτυπήματα.

Θεσσαλονίκη: Στην εντατική από επίθεση τράπερ
Θύμα άγριας επίθεσης από τράπερ έπεσε και ένας 23χρονος φοιτητής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 25χρονος τράπερ ο οποίος ήταν με ένα ακόμη άτομο, επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι και κλωτσιές στον θώρακα του 23χρονου φοιτητή που βρισκόταν με δύο φίλους του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Ο φοιτητής υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ σε βάρος του 25χρονου τράπερ έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες.

Μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στην Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος φέρεται να υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, μετά την επίθεση σε βάρος του, καθώς αποχώρησαν όλοι από το σημείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα