Ιεράπετρα: Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον 17χρονο Μάριο που πέθανε σε πίστα motocross

Ιεράπετρα: Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον 17χρονο Μάριο που πέθανε σε πίστα motocross

Την Τετάρτη (29/1), στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής στην Ιεράπετρα Κρήτης, στις 14:00 μ.μ., συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 17χρονο Μάριο.

Ο ανήλικος εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή του, ενώ έκανε προπόνηση σε αυτοσχέδια πίστα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Πώς έγινε το δυστύχημα
Το Σάββατο, όπως έκανε σχεδόν κάθε εβδομάδα με την παρέα του ο 17χρονος, πήγε να προπονηθεί σε αυτοσχέδια πίστα, στην περιοχή Καθαράδες έξω από την Ιεράπετρα.

Από κούραση ή από λάθος χειρισμό, ο 17χρονος Μάριος έχασε τον έλεγχο της μηχανής κι ενώ ήταν ψηλά στον αέρα, έπεσε στο έδαφος με την πλάτη, από ύψος που υπολογίζεται ότι μπορεί να φτάνει και τα 10 μέτρα.

Αμέσως, φίλοι του που βρίσκονταν μαζί του ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, για να παραλάβει τον 17χρονο, που δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Μπήκε στο χειρουργείο, όμως, παρά την υπερπροσπάθεια των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Ο 17χρονος φορούσε το κράνος του και τον προβλεπόμενο εξοπλισμό, ωστόσο η πρόσκρουση στο έδαφος από τόσο μεγάλο ύψος, ήταν εξαιρετικά σφοδρή.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές θα αποχαιρετήσουν τον άτυχο Μάριο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα