Δίκη για το Μάτι: «Στις 11 το βράδυ γνωρίζαμε για 16 νεκρούς» – Τι υποστήριξε τότε στέλεχος της Πυροσβεστικής

Δίκη για το Μάτι: «Στις 11 το βράδυ γνωρίζαμε για 16 νεκρούς» – Τι υποστήριξε τότε στέλεχος της Πυροσβεστικής

Και δεύτερος κατηγορούμενος - τότε στέλεχος της πυροσβεστικής - στη δίκη για το Μάτι που συνεχίστηκε σήμερα, ισχυρίστηκε ότι στις 11 η ώρα το μοιραίο βράδυ της 23ης Ιουλίου του 2018, η ΕΜΑΚ του έδειξε 16 σάκους με νεκρούς και εκείνος ενημέρωσε αμέσως τον αρχηγό της Πυροσβεστικής.
Ένας ακόμα κατηγορούμενος στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι την ώρα της απολογίας του μίλησε για βεβαιωμένους νεκρούς που ο ίδιος είχε δει μάλιστα γύρω στις 11 το βράδυ, αφήνοντας επί της ουσίας έκθετους όλους εκείνους -πολιτικά και μη πρόσωπα – που έλαβαν μέρος στη περίφημη συνέντευξη που δόθηκε χωρίς καμία αναφορά σε νεκρούς.

«Γύρω στις 11 το βράδυ μου έδειξε η ΕΜΑΚ 16 σάκους με νεκρούς! Ενημέρωσα αμέσως τον αρχηγό» είπε στην απολογία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη δική του πλευρά ο τότε αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Σωτήρης Τερζούδης απολογούμενος είχε πει, σε σχετική ερώτηση του Εισαγγελέα, πως κατά την διάρκεια της επίμαχης συνέντευξης στο ΕΣΚΕ, πριν τα μεσάνυχτα, «γνωρίζαμε για κάποιους νεκρούς».

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί αύριο Τρίτη 22/1 καθώς θα απολογηθεί ο πρώην Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα