Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου - Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου η εισαγγελέας θα υποβάλει την πρότασή της

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου - Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου η εισαγγελέας θα υποβάλει την πρότασή της

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία η πρόεδρος κάλεσε στο βήμα ξανά και την ρώτησε αν επιθυμεί να πει κάτι επιπλέον από όσα έχει υποστηρίξει όλες αυτές τις ημέρες.

Απαντώντας εκείνη ανέφερε:

«Θέλω να σας πω δυο πράγματα σχετικά με όλη τη διαδικασία και ότι έχει συμβεί με το παιδί μου. Ήταν πολλές οι μέρες της απολογίας. Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη για κάποιες στιγμές έντασης, γιατί καταλαβαίνετε τη δύσκολη θέση που βρίσκομαι. Έπρεπε να φέρω στη μνήμη μου περιστατικά που θα με στοιχειώνουν για όλη μου τη ζωή. Όλο αυτό το διάστημα αναγνώστηκαν μηνύματα για τον γάμο μου. Μπορεί να έχω τον χειρότερο χαρακτήρα, να είμαι ειρωνική, αχώνευτη. Όμως έχω κατηγορηθεί για αδίκημα, το οποίο για μια μάνα είναι το χειρότερο που μπορεί να κατηγορηθεί. Προσπάθησα να μιλήσω σαν μάνα της Τζωρτζίνας, δεν ξέρω αν τα κατάφερα. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα απ’ όσα είπα. Στη Δικαιοσύνη απευθύνομαι και ελπίζω να δικαιωθεί το παιδί μου. Θέλω να μάθω την αλήθεια, δεν την ξέρω. Ζητούσα απεγνωσμένα το αίμα του παιδιού μου, ελάτε στη θέση μου. Εσείς δεν θα θέλατε απαντήσεις; Θέλω να μάθω τι έχει γίνει πριν. Ευελπιστώ να με βοηθήσετε να μάθω την αλήθεια. Ευχαριστώ που με ακούσατε».

Η κατηγορούμενη επέρριψε ευθύνες για την εμπλοκή της στην υπόθεση θανάτου της κόρης της Τζωρτζίνας, στον επικεφαλής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη.

Όταν ρωτήθηκε γιατί ο συγκεκριμένος γιατρός να επιδιώκει, όπως υποστηρίζει, να την εμπλέξει στο θάνατο της κόρης της, εκείνη απάντησε ότι «μπορεί να ήθελε να γίνει ο γιατρός που ανακάλυψε το σύνδρομο Μινχάουζεν».

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα υποβάλει την πρότασή της, για το αν θεωρεί αθώα ή ένοχη την Ρούλα Πισπιρίγκου.

πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα