Greek Mafia: Άλλα 5 άτομα ταυτοποιήθηκαν για συμμετοχή σε εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου

Greek Mafia: Άλλα 5 άτομα ταυτοποιήθηκαν για συμμετοχή σε εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου

Υπό άκρα μυστικότητα άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών πραγματοποίησαν επιχειρήσεις σε Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη συλλαμβάνοντας δύο άνδρες ως τους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου και του Βασίλη Ρουμπέτη.
Σε δύο άτομα έχουν ασκηθεί διώξεις για 9 κακουργηματικές πράξεις και 7 πλημμελήματα, ενώ υπάρχει και ένα 3ο άτομο το οποίο διώκεται μόνο για πλημμελήματα.

Με μια μεγάλη ταυτόχρονη επιχείρηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν το βράδυ της Τετάρτης να αιφνιδιάσουν και να περάσουν χειροπέδες σε δύο αδίστακτους δολοφόνους, στους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου, του Βασίλη Ρουμπέτη και του γαμπρού του, Διονύση Μουζακίτη.

Πρόκειται για έναν 39χρονο Γεωργιανό και έναν 29χρονο. Μάλιστα το αποτύπωμα του 39χρονου είχε εντοπιστεί στη μπαταρία της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου και εγκατέλειψαν άρον άρον 1 χιλιόμετρο από το σημείο της δολοφονίας λόγω μηχανικής βλάβης. Οι 2 συνδέονται και με την υπόθεση Ρουμπέτη.

Φαίνεται πως η ρωσική μαφία ελέγχει το εμπόριο παράνομων τσιγάρων.

Η «πυραμίδα» εκτελεστών
Ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένει στην Οδησσό της Ουκρανίας και καταζητείται.

Ο επικεφαλής στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι ένας 40χρονος από το Ουζμπεκιστάν, με τα αρχικά Σ.Λ. και καταζητείται.

Ο εκτελεστής της οργάνωσης είναι ο 40χρονος Κ.Δ., ο οποίος κατάγεται από την Γεωργία και βρίσκεται στις φυλακές Λάρισας, καθώς προφυλακίστηκε για πλαστά έγγραφα.

Το αποτύπωμα στην μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στο συμβόλαιο θανάτου στη Βοιωτία ανήκει στον 39χρονο Α.Σ., ο οποίος κατάγεται από τη Γεωργία και συνελήφθη στον Ασπρόπυργο.

Άλλο μέλος του κυκλώματος, ο 20χρονος Δ.Δ., συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχε σε εμπρησμούς και βομβιστικές επιθέσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα