Μεσολόγγι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη. Οι κραυγές της μάνας

Μεσολόγγι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη. Οι κραυγές της μάνας

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς 15 ημέρες μετά κανένα ίχνος του δεν έχει εντοπιστεί.
Η οικογένεια του αγνοούμενου Μπάμπη είναι πλέον σίγουρη πως έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και πλέον ζητά την σορό του Μπάμπη Κούτσικου.

Η μητέρα του αγνοούμενου Μπάμπη με την απελπισία και την αγωνία αποτυπωμένη στο πρόσωπο και στον τόνο της φωνής της, ζητάει να μάθει όλη την αλήθεια.

Είναι σίγουρη πως το παιδί της δεν βρίσκεται στη ζωή. Βέβαιη πως ο κρεοπώλης ξέρει πολύ καλά τι συνέβη εκείνο το βράδυ, όταν χάθηκαν τα ίχνη του γιου της

Το τέλος της μαραθώνιας κατάθεσης του κρεοπώλη μετέτρεψε την προσαγωγή του σε σύλληψη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με τους αστυνομικούς να καλούν αμέσως μετά άλλα 4 άτομα να καταθέσουν.

Δύο άντρες και δύο γυναίκες που φαίνεται πως διαδραμάτισαν ρόλο στα γεγονότα. Τέσσερα πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι γνώριζαν πολλά, ίσως είχαν απαντήσεις για μια σειρά από ερωτήματα που είχαν προκύψει, αλλά προτίμησαν να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους.

Μια σειρά από κενά μνήμης που επικαλέστηκε και ισχυρισμοί που διαπιστώθηκε ότι ήταν ψευδείς, έκαναν τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο Μεσολόγγι για την επίλυση του μυστηρίου να εστιάσουν και πάλι επάνω του.

Υποστηρίζει ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στη εξαφάνιση του νεαρού Μπάμπη και επιμένει πως έχει πει από την πρώτη στιγμή, όλη την αλήθεια. Η έρευνα όμως ανέδειξε μια σειρά από νέα στοιχεία, που ο ίδιος δεν είχε αναφέρει αν και όπως φαίνεται γνώριζε πολύ καλά.

Ωστόσο ο 50χρονος δεν ομολόγησε, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και με δόλο και θα απολοηγηθεί την Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα