Νέο κύκλωμα εξωθούσε στην πορνεία ανήλικες: Ο φωτογράφος της Εκάλης και τα ραντεβού με πλούσιους πελάτες

Νέο κύκλωμα εξωθούσε στην πορνεία ανήλικες: Ο φωτογράφος της Εκάλης και τα ραντεβού με πλούσιους πελάτες

Αιφνιδιαστική επιχείρηση για τη σύλληψη ατόμων, που εμπλέκονται σε υπόθεση μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια, έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε Εκάλη, Κολωνό και Κορυδαλλό.

Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά την έκδοση τριών ενταλμάτων σύλληψης από τον αρμόδιο Ανακριτή για τα αδικήματα της μαστροπείας σε βάρος ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη.

Αναλυτικά το «προφίλ» των τριών συλληφθέντων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του iEidiseis:

Η 31χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στον Κολωνό κατηγορείται ότι από τις αρχές του 2022 περίπου, διατηρώντας φιλική σχέση με 15χρονο τότε κορίτσι, μεσολαβούσε για την εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, εξωθώντάς την κατά αυτόν τον τρόπο στην πορνεία, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε η ανήλικη από την δραστηριότητα αυτή.

Ο 34χρονος που συνελήφθη στην Εκάλη κατηγορείται ότι από τα μέσα Απριλίου του 2023, όντας φίλος της 31χρονης κατηγορουμένης, απέκτησε επαφή με την 15χρονη ανήλικη, όπως και με την 17χρονη τότε φίλη της, προτείνοντας σε αυτές να τις διευκολύνει στην αναζήτηση - εύρεση πλούσιων «πελατών», για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας αυτές (φωτογραφίες) σε γνωστή ροζ ιστοσελίδα με εκδιδόμενες γυναίκες, μέσω της οποίας κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου των Αθηνών.

Ο τρίτος εμπλεκόμενος της υπόθεσης, ηλικίας 55 ετών Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στον Κορυδαλλό, κατηγορείται ότι εντός του χρονικού διαστήματος Ιουλίου - Αυγούστου του 2023, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, εντός της οικίας του στον Κορυδαλλό, συνευρέθηκε ερωτικά, με τις ανήλικες (ηλικίας 15 και 16 ετών), καταβάλλοντας σε αυτές ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ έκαστη. Επίσης, τόσο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και σε προγενέστερο χρόνο, προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού με αυτές όσο και με έκαστη ξεχωριστά σε διαφορετικούς χρόνους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε, την 10-01-2024, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων για τα ανωτέρω αδικήματα και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα Εντάλματα Σύλληψης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα