Αθήνα: Η οργάνωση "Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη" πίσω από τη βόμβα στα ΜΑΤ

Αθήνα: Η οργάνωση "Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη" πίσω από τη βόμβα στα ΜΑΤ

Με σαφείς απειλές για συνέχιση των ένοπλων χτυπημάτων η οργάνωση «ένοπλη προλεταριακή δικαιοσύνη» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα των ΜΑΤ στο Γουδί.

Στην ανάληψη της ευθύνης για την τοποθέτηση της διπλής βόμβας στο στρατόπεδο των ΜΑΤ στο Γουδί προχώρησε η οργάνωση η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Αυτή την φορά ήσασταν τυχεροί, δεν θα ισχύσει το ίδιο την επόμενη» αναφέρει η οργάνωση στην ανακοίνωσή της, δείχνοντας τη θέληση της νέας γενιάς τρομοκρατών.

Στη συνέχεια μεταξύ άλλων συμπληρώνουν: «Την επόμενη φορά τα ένστολα καθάρματα θα βρεθούν απέναντι από τις κάννες των όπλων μας. Κι αυτό δεν είναι απειλή. Ούτε προειδοποίηση. Είναι δέσμευση».

Η κίνηση της ανάληψης ευθύνης ερμηνεύεται θεωρώντας ότι είναι άτομα που δεν έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε ένα επόμενο χτύπημα στην Αθήνα – χωρίς όμως αυτό να αποκλείεται – κι αφήνουν ξεκάθαρες απειλές εννοώντας ότι έχουν στην κατοχή τους εξοπλισμό που θα τον χρησιμοποιήσουν.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα