Βάρη: Ανεμοστρόβιλος διέλυσε σπίτι εξαμελούς οικογένειας

Βάρη: Ανεμοστρόβιλος διέλυσε σπίτι εξαμελούς οικογένειας

Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα από την κακοκαιρία που πλήττει από την Παρασκευή τη χώρα μας, ενώ, μάλιστα, στη Βάρη ένας μικρός ανεμοστρόβιλος διέλυσε το σπίτι μιας εξαμελούς οικογένειας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε όλη τη σκεπή της οικείας με αποτέλεσμα πλέον το σπίτι να μην μπορεί να κατοικηθεί, ενώ οι εικόνες από το διαλυμένο οίκημα μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής.

Η συγκλονιστική περιγραφή του ιδιοκτήτη του σπιτιού

Μιλώντας στον ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Γιώργος Λιόσης περιέγραψε πως μέσα στην νύχτα έγινε αντιληπτή η μανία της φύσης με τον ανεμοστρόβιλο στην περιοχή, ο οποίος ξήλωσε την σκεπή του σπιτιού της εξαμελούς οικογένειας, τμήμα της οποίας βρέθηκε πάνω σε καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Μάλιστα, από την πτώση της σκεπής τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ένα από τα μέλη της οικογένειας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο θερμοσίφωνας του σπιτιού, που παρασύρθηκε από τους ανέμους, δεν έχει εντοπιστεί που «προσγειώθηκε».

Προσωρινά η οικογένεια φιλοξενείται σε παρακείμενο σπίτι και τώρα ζητά την βοήθεια της Πολιτείας για να μπορέσει άμεσα να διορθώσει τις ζημιές εν μέσω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και να καταστεί εφικτή η επιστροφή της εξαμελούς οικογένειας στην εστία της.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα