Βριλήσσια: Στη φυλακή ο κομμωτής με τις κρυφές κάμερες – Τι είπε στον ανακριτή

Βριλήσσια: Στη φυλακή ο κομμωτής με τις κρυφές κάμερες – Τι είπε στον ανακριτή

Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο κομμωτής που ομολόγησε ότι κατέγραφε με κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του υπαλλήλους, πελάτες, ακόμη και μέλη της οικογένειάς του.

Κατέγραφε επί 18 μήνες με κρυφές κάμερες υπαλλήλους, πελάτισσες και μέλη της οικογένειας του.

Η αρρωστημένη δράση του, αλλά και η παραδοχή για τις πράξεις του οδήγησε μετά την απολογία του τον 49χρονο κομμωτή από τα Βριλήσσια στις φυλακές.

«Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη. Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν. Έχω την αποκλειστική ευθύνη. Υπεραγαπώ την οικογένεια μου, η οποία δε γνώριζε τίποτα», είπε ο κομμωτής.

Η παράνομη συμπεριφορά του 49χρονου αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες στο κινητό του τηλέφωνο και ειδοποίησε τις αρχές.

«Όλο το υλικό που κατέγραφαν οι κάμερες ήταν αποκλειστικά και μόνο για δική μου προσωπική χρήση. Δεν υπάρχουν στικάκια με πορνογραφικό υλικό, ούτε διέθεσα ποτέ αυτό το υλικό σε οποιονδήποτε. Από την πρώτη στιγμή έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση των Αρχών, αφού έδωσα τους κωδικούς μου σε όλες τις ηλεκτρονικές μου συσκευές, οι οποίες κατασχέθηκαν», ισχυρίστηκε ο κομμωτής στην απολογία του.

«Το έκανα από περιέργεια και επιπολαιότητα»

Ο 49χρονος κομμωτής ισχυρίστηκε πως όλα τα έκανε από περιέργεια και επιπολαιότητα, χωρίς ωστόσο να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

«Έβαλα τις κρυφές κάμερες στο σπίτι και το κομμωτήριο πριν από 1,5 χρόνο, όταν έκανα εργασίες ανακαίνισης στις τουαλέτες του καταστήματος. Το έκανα από περιέργεια και επιπολαιότητα».

Ο κομμωτής συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης για το κακούργημα της παράνομης καταγραφής.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα