Θάνος Χαρικιόπουλος: Στο φως οι άγριες απειλές που τον εξαφάνισαν - Το μήνυμα που έστειλε στον φίλο

Θάνος Χαρικιόπουλος: Στο φως οι άγριες απειλές που τον εξαφάνισαν - Το μήνυμα που έστειλε στον φίλο

Το Τούνελ παρουσίασε ένα αποκλειστικό-ανατριχιαστικό ντοκουμέντο με όσα προηγήθηκαν στην Θεσσαλονίκη, όπου έμενε και εργαζόταν ως ντελιβεράς.

Οι απειλές που ακούστηκαν εναντίον του από άλλον ντελιβερά που φαίνεται να εξουσιάζει με βία μαγαζιά και εργαζόμενους, πάγωσαν το αίμα των τηλεθεατών.

Τα απανωτά μηνύματα του τρόμου που δεχόταν, συνοδεύονταν πότε από ένα όπλο και πότε από ένα σπαθί. Το λάθος του άτυχου Θάνου ήταν ότι βρήκε δουλειά χωρίς να πάρει την άδεια του νταή, στον οποίο χρωστούσε είκοσι ευρώ!

«Θα σου σπάσω τα πόδια, θα σε καρφώσω με μαχαίρι, θα σου πάρω από το μηχανάκι μέχρι και την ζωή σου.», είναι μερικές από τις απειλές που δεχόταν λίγο πριν χαθεί.

Τα μηνύματα κατάφερε να εντοπίσει στο κινητό του η ίδια του η μητέρα που το άνοιξε χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς συνδυασμούς κωδικών. Κάτι που θα έπρεπε να είχε κάνει η αστυνομία στο Αιγάλεω όπου και δηλώθηκε η εξαφάνισή του.

«Τώρα πλέον ανησυχώ πολύ για την ζωή του παιδιού μου μετά από αυτά που είδα. Ο Θάνος μου δεχόταν πίεση μεγάλη και δεν μας έλεγε τίποτα για να μην μας στεναχωρήσει. Είχε πει σε φιλικό μας πρόσωπο ότι σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του.», είπε σοκαρισμένη η μητέρα του Θεανώ Γαλανάκη που βρέθηκε στο πλατό του Τούνελ.

Ο αγνοούμενος Θάνος μια μέρα πριν εξαφανιστεί αφήνοντας το τσαντάκι με τα προσωπικά του στοιχεία στον πατέρα του που ήταν μαζί του στο παζάρι, είχε στείλει ένα γραπτό μήνυμα σε έναν φίλο του λέγοντας του:

 «Γιάννη σε παρακαλώ, θέλω να ζήσω…»

Το Τούνελ εντόπισε τον άγριο ντελιβερά που εμφανίστηκε σαν φίλος του Θάνου, έτοιμος να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Δήλωσε πως η επίθεσή του, «ήταν απλά μια πλάκα»…

Οι απειλές του «φίλου» στον Θάνο

«Θα σε κάνω πιο ψιλό και από το αλάτι μάγκα μου. Δεν ξέρεις ποιος είμαι απλά θα μάθεις σήμερα. Που είσαι, να βρεθούμε κάπου στη μέση. Όσους φίλους μαζέψεις θα έχω έναν παραπάνω από εσένα Θανάση. Οπότε έλα να τα πούμε οι δυο μας αδερφέ.», του έλεγε.

«Μη μου ξαναμιλήσεις αλήθεια ρε άστο. Όντως έχεις θέμα και δεν ξέρω τι σου έφταιξα. Αφού μίλησα με τον ***** και είπε θέλει άτομο γιατί θα φύγει. Πού είναι το κακό να δουλεύω λίγες ώρες κι εγώ εκεί;»

Ο αγνοούμενος όπως φαίνεται από την συνομιλία ήταν τρομοκρατημένος μιας και ο «φίλος» τον απειλούσε στέλνοντας του φωτογραφίες με όπλο και σπαθί, ενώ ταυτόχρονα έλεγε ότι «θα του σπάσει τα πόδια για τα είκοσι ευρώ που του χρωστούσε…»

«Έχεις μεγάλο πρόβλημα. Θα πεινάσεις. Έλα από εδώ να καθαρίσεις γιατί αν σε βρω έξω δεν σε σώζουν ούτε οι μπάτσοι. Τα μαζεύεις και φεύγεις από την πόλη. Αύριο θα βγω για δουλειά, μη σε πετύχω κάπου…»

πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα