Τροχαία: Έξι νεκροί στους δρόμους της Αττικής το περασμένο 24ωρο

Τροχαία: Έξι νεκροί στους δρόμους της Αττικής το περασμένο 24ωρο

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο σε τραγικά τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στην Αττική.

Τροχαίο στα Σπάτα
Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/12) στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος, έπειτα από μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ.

Για άγνωστη αιτία το ένα όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το άλλο. Τα θύματα είναι ένας άνδρας και μία 40χρονη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα.

Σύγκρουση με τραμ στο Παλαιό Φάληρο
Τραγωδία σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο το μεσημέρι της Πέμπτης, με ένα άτομο να χάνει τη ζωή του έπειτα από σύγκρουση ΙΧ  με τραμ. Το τροχαίο έγινε στην στάση «Εδέμ» του τραμ, με το όχημα να περνά τις γραμμές.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες. Από το περιστατικό, πέρα από τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, με τους αστυνομικούς της Τροχαίας να εξετάζουν το πώς βρέθηκε το ΙΧ στις ράγες και αν παραβίασε κάποιον σηματοδότη.

Σύγκρουση μηχανής με λεωφορείο στη Νέα Φιλαδέλφεια
Τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ επί της Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια. Όλα άρχισαν όταν μηχανή που οδηγούσε 49χρονος εξετράπη της πορείας της επί της λεωφόρου Δεκελείας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός.

Στη συνέχεια, ο οδηγός μεταφέρθηκε στην κλινική Παμακάριστος. Το δίκυκλο κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Μεταμόρφωση ενώ το λεωφορείο από Μεταμόρφωση προς Αθήνα.

Νεκρή 55χρονη γυναίκα σε τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη
Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στο Πόρτο Ράφτη, στο 33,5 χλμ προς Μαρκόπουλο μπροστά στην επιχείρηση φάρμα Σαΐτης, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 55χρονη γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του ΕΚΑΒ, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της και παρότι ο τραυματισμός της δεν έδειχνε σοβαρός, κατέληξε δυστυχώς τις πρωινές ώρες.

Σύγκρουση μηχανών στο Περιστέρι
Το τρίτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Περιστέρι, στην οδό Αγίου Ιεροθέου. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματίες οι αναβάτες στο νοσοκομείο.

Λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα ο ένας από αυτούς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή. Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Σοβαρό τροχαίο στη Λ. Ποσειδώνος
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του παλαιου αεροδρομίου στον Άγιο Κοσμά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός γκρι αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του ΙΧ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κράσπεδο, να ανέβει στο πεζοδρόμιο, να κάνει αναστροφή και να «καρφωθεί» σε ένα δέντρο από την πλευρά της πόρτας του οδηγού, απέχοντας μόλις λίγα εκατοστά από τις γραμμές του τραμ.

Στο σημείο έφτασαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό καθώς το αυτοκίνητο μετά την πρόσκρουση μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα.

Ο 50χρονος ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Σε τροχαίο ενεπλάκησαν σχολικό λεωφορείο, φορτηγό και ΙΧ
Σε τροχαίο στη Νίκαια ενεπλάκησαν τρία οχήματα, μεταξύ των οποίων ένα σχολικό λεωφορείο, με αποτέλεσμα έξι παιδιά να τραυματιστούν ελαφρά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 09:05 το πρωί σήμερα Παρασκευή, στη συμβολή των οδών Σχιστού και Λαμπράκη στη Νίκαια.

Σε αυτό ενεπλάκησαν σχολικό λεωφορείο, ένα φορτηγό και ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα