Ηράκλειο: Επανέφεραν στη ζωή την 17χρονη μαθήτρια που έπαθε ανακοπή - Παραμένει διασωληνωμένη

Ηράκλειο: Επανέφεραν στη ζωή την 17χρονη μαθήτρια που έπαθε ανακοπή - Παραμένει διασωληνωμένη

Δύσκολες ώρες για την 17χρονη μαθήτρια στο Ηράκλειο. Η μαθήτρια κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, υπέστη ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ. 

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, η 17χρονη μαθήτρια του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 11:15 στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου σε κατάσταση ανακοπής. Επί δέκα λεπτά οι γιατροί προσπαθούσαν να την επαναφέρουν και τελικά τα κατάφεραν.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή, που παραμένει διασωληνωμένη σε εντατική νοσοκομείου, υπέστη ανακοπή από αλλεργικό σοκ, που φαίνεται ότι της προκάλεσαν τα γαλακτοκομικά προϊόντα που κατανάλωσε το πρωί την Κυριακή 10/12.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι, που ήταν αλλεργικό στα γαλακτοκομικά προϊόντα φέρεται να κατανάλωσε κατά τη διάρκεια του πρωινού στο ξενοδοχείο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βούτυρο. Εκδήλωσε αλλεργική αντίδραση και καθώς ήξερε ότι ήταν αλλεργική είχε μαζί της ένεση αδρεναλίνης, την οποία, όπως πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές, έκανε στον εαυτό της.

Για το περιστατικό έχουν ήδη ενημερωθεί οι γονείς της, οι οποίοι σπεύδουν στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα