Αράχωβα: Αναπάντητα ερωτήματα για την κακοποίηση του σκύλου

Αράχωβα: Αναπάντητα ερωτήματα για την κακοποίηση του σκύλου

Ο δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για το περιστατικό με την κακοποίηση του σκύλου στην περιοχή.

Από το μηδέν ξεκινούν οι έρευνες για την κακοποίηση και τον βασανισμό μέχρι θανάτου του Όλιβερ, του χάσκι στην Αράχωβα.

Ο βασανισμός του σκύλου και το γεγονός ότι ο δράστης της φρικτής κακοποίησής του παραμένει άφαντος, έχουν προκαλέσει την οργή και τον αποτροπιασμό της κοινωνίας.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον, στα χέρια των στελεχών του Ανθρωποκτονιών, που έχουν μεταβεί ήδη στην Αράχωβα, ενώ η σορός του σκύλου θα μεταφερθεί για ενδελεχή εξέταση σε πανεπιστήμιο της χώρας.

Επίσης, θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις εκ νέου όσοι έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Ο δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για το περιστατικό με την κακοποίηση του σκύλου στην περιοχή.

«Δεν μας απασχολεί αν θα έρθει κάποιος να κάνει διακοπές στην Αράχωβα. Αυτό που μας απασχολεί ως τοπική κοινωνία είναι να δούμε αν κυκλοφορεί ή όχι κάποιος δολοφόνος ανάμεσά μας. την Κυριακή που έγινε αυτό είχαμε 10.000 επισκέπτες. Δεν έχουμε προς το παρόν ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ, υπάρχει ανθρωποφαγία για την υπόθεση. Περιμένουμε να μιλήσει επίσημα η αστυνομία. Από την 1η Δεκεμβρίου βγάλαμε δελτίο τύπου που έκανα κάλεσμα σε όλον τον κόσμο, όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει στην αστυνομία. Μέχρι τώρα δεν έχει βγει κάτι επίσημο», είπε αρχικά.

Είναι αληθές ότι υπάρχει μάρτυρας που φοβάται να μιλήσει;

Σύμφωνα με τον κ. Σταθά, «μόνο για εξωγήινους δεν έχουν μιλήσει. Μόνο η αστυνομία και η εισαγγελία μπορούν να γνωρίζουν. Δεν απασχολούν ό,τι λένε για την Αράχωβα, μας απασχολεί η ασφάλειά μας. το ζήτημα της συλλογικής ευθύνης είναι κουβέντα για άλλη ώρα. Το ίδιο δεν το κάνουν στην Άνδρο που αποδεδειγμένα έχει γίνει βιασμός ή σε άλλα μέρη που έχουν γίνει εγκλήματα».

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα