Αυλαία στο θρίλερ με τον σκελετό στο Κορωπί – Ανήκει στον Νίκο Κλειδώνη που είχε εξαφανιστεί

Αυλαία στο θρίλερ με τον σκελετό στο Κορωπί – Ανήκει στον Νίκο Κλειδώνη που είχε εξαφανιστεί

Τραγική κατάληξη είχαν δυστυχώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του 46χρονου Νίκου Κλειδώνη, ο οποίος είχε εξαφανίστηκε τον περασμένο Αύγουστο στο Κορωπί.

 Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε στο Κορωπί στις αρχές του Νοεμβρίου τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στον ίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκελετός είχε εντοπιστεί στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου και ειδικότερα στο 36ο χλμ της παραλιακής, στην περιοχή Αλθέα, από πολωνό τουρίστα, ο οποίος έκανε βόλτα στην περιοχή.   

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
«Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Νίκου Κλειδώνη. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στις 3/11/2023 σε δύσβατη παραλιακή θαμνώδη περιοχή, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Σήμερα, 8/12/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Νίκο Κλειδώνη, ενώ τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κλειδώνης, 46 ετών, εξαφανίστηκε στις 28/8/2023 από την περιοχή του Κορωπίου.Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νίκου Κλειδώνη στις 4/9/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Νίκου Κλειδώνη, που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

Οι δραματικές δηλώσεις της μητέρας του στο «Φως στο Τούνελ»
Με την υπόθεση είχε ασχοληθεί και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Την ημέρα του εντοπισμού του ανθρώπινου σκελετού, η μητέρα του Νίκου Κλειδώνη είπε στο «Τούνελ»: «Είμαι πάρα πολύ χάλια, δεν θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να είναι το παιδί μου νεκρό. Ελπίζω η ταυτοποίηση μέσω DNA να μην επιβεβαιώσει τον εφιάλτη που ζω». 
Σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή, ο Νίκος τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και φοβισμένος και άφηνε να εννοηθεί ότι κινδύνευε η ζωή του.

Στην εκπομπή έφτασε μια καταγγελία που φέρεται ο ίδιος να είχε κάνει στις αρχές για εγκληματική ομάδα που δρα στο Κορωπί και παγιδεύει νέους στο σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών.

Η αδυναμία του άτυχου Νίκου ήταν τα κρυπτονομίσματα. Όπως αποκάλυψαν φίλοι στην εκπομπή μιλούσε ανοικτά παντού για τα χρήματα που είχε στον λογαριασμό του.

«Μου είχε πει πως, αν πάθει κάτι, να ζητήσω από τη μητέρα του τους κωδικούς των bitcoin»
Όπως αναφέρεται στο anikolouli.gr, κάτι ξαφνικό έβγαλε τον Νίκο από το σπίτι του, γιατί όλα τα προσωπικά του στοιχεία βρέθηκαν στο τραπέζι μαζί με το φαγητό που δεν άγγιξε.

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ήταν η μητέρα του που τον περιγράφει «τρομαγμένο και ανάστατο».

Ο φίλος του που «ήταν ο μοναδικός που εμπιστευόταν», αναφέρθηκε σε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που είχε σε bitcoin ο Νίκος. Αίσθηση προκάλεσε στην εκπομπή η δήλωσή του για τα όσα ο αγνοούμενος φέρεται να του είπε πριν χαθεί.

«Μου είχε πει πως αν πάθει κάτι να ζητήσω από την μητέρα του τους κωδικούς των bitcoin».

Γειτόνισσα που τον γνώριζε πολύ καλά είπε στον ρεπόρτερ του «Τούνελ» πως τελευταία ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και ότι κάποιος τον απειλούσε. Αναστάτωση προκάλεσε η πληροφορία που έφτασε στο «Τούνελ», σύμφωνα με την οποία ο Νίκος Κλειδώνης είχε καταγγείλει στις Αρχές κάτι σοβαρό που συνέβαινε και που έβαζε την ζωή του σε κίνδυνο. Τη μαρτυρία επιβεβαίωσε και φίλος του που τον είδε μια εβδομάδα πριν εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα