Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Οι δηλώσεις της αδερφής της 43χρονης – Τι ισχυρίζεται ο 71χρονος

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Οι δηλώσεις της αδερφής της 43χρονης – Τι ισχυρίζεται ο 71χρονος

Στην εισαγγελία Πειραιά θα απολογηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ο καθ' ομολογίαν δράστης της 43χρονης στη Σαλαμίνα. Είχε προηγηθεί η σύλληψή του στο Κερατσίνι για τη δολοφονία με καραμπίνα της άτυχης 43χρονης στη Σαλαμίνα, μητέρας ενός παιδιού.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, κατά την προσαγωγή του στην Εισαγγελία, ήταν κυνικός και αμίλητος ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του προς τους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Η αδερφή του θύματος μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» και είπε: «Την Παρασκευή την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και μαζί με τη βοήθεια της μητέρας μου πήγαν στο αστυνομικό τμήμα σχεδόν κάτω από το σπίτι μας για καταγγελία. Ήταν τόσο χτυπημένη, που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει».

Όπως είπε «τσακωνόντουσαν συνέχεια, γιατί ο δράστης δεν ήθελε να δουλέψει. Εμείς τον συντηρούσαμε», ενώ αποκάλυψε πως το σπίτι όπου τη δολοφόνησε «είναι το σπίτι της μητέρας μας».

Αναφορικά με το παιδί της αδερφής της είπε συγκινημένη: «Σκέφτομαι το παιδί της, που ήταν όλη μέρα μαζί. Δεν σκέφτηκε ο δράστης ότι εκτός από την αδερφή μου καταστρέφει και ένα παιδί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα