Σαλαμίνα: Αθώος δηλώνει ο 68χρονος ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο

Σαλαμίνα: Αθώος δηλώνει ο 68χρονος ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο

Αθώος δηλώνει μέσω των συνηγόρων του ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας που συνελήφθη και κατηγορείται για κατ' επανάληψη ασέλγεια σε βάρος 12χρονου αγοριού στη Σαλαμίνα.
Την Παρασκευή θα περάσει τελικά το «κατώφλι» των δικαστηρίων Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας από την Σαλαμίνα ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε κατ΄επανάληψη σε βάρος 12χρονου αγοριού.

«Είμαι αθώος»
Οι συνήγοροι του ιερέα έλαβαν τα αντίγραφα της δικογραφίας και ζήτησαν νέα προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία του.

Ο 68χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δηλώνει ταραγμένος από την καταγγελία σε βάρος του.

«Δηλώνει ότι δεν έχουν γίνει οι σωστές περιγραφές όσο αφορά τις αναφερόμενες πράξεις. Δηλώνει αθώος. Είναι ταραγμένος, δεν το περίμενε διότι το παιδάκι το ξέρει. Είναι μέσα στην οικογένεια», ανέφερε ο δικηγόρος του ιερέα.

Ο 68χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ομοειδείς πράξεις, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη εννέα ετών με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

Ψίθυροι στη μικρή κοινωνία της Σαλαμίνας
Τα τελευταία 22 χρόνια ο ιερέας ζούσε και λειτουργούσε στην περιοχή της Σαλαμίνας. Κι ενώ για πολλά χρόνια δεν είχε ακουστεί κάτι επιλήψιμο για το πρόσωπο του, μετά την πρώτη υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε, όλο και φούντωναν ψίθυροι και φήμες για την δράση του.

«Ένα χρόνο, πριν το Πάσχα, έλεγαν ότι κάτι είχε συμβεί με ένα παιδάκι».

«Καλός άνθρωπος δεν το πιστεύω με τίποτα, σοβαρός».

Παρά τη φημολογία ωστόσο ο ιερέας συνέχισε κανονικά να τελεί τις λειτουργίες και να είναι «παρών» στη μικρή κοινωνία της Σαλαμίνας μέχρι και τη σύλληψη του την περασμένη Κυριακή βάση εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε σε βάρος του ο 5ος ανακριτής Πειραιά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα