Περιστέρι: Τρεις ανήλικοι μπήκαν σε τάξη έβρισαν & απείλησαν διευθυντή

Περιστέρι: Τρεις ανήλικοι μπήκαν σε τάξη έβρισαν & απείλησαν διευθυντή

Καθημερινότητα γίνονται πλέον οι συμπλοκές ανηλίκων μέσα σε σχολεία αλλά ακόμη και οι άγριες επιθέσεις σε καθηγητές.
Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας σε λύκειο στο Περιστέρι όταν εξωσχολικοί εισέβαλαν στο σχολικό συγκρότημα. Οι τρεις ανήλικοι 15 και 16 ετών, κατάφεραν να μπουν στο σχολείο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν και μπήκαν σε μια από τις σχολικές αίθουσες.

«Τα ξέρω τα παιδιά και χωρίς να κουβαλάνε τίποτα απλά μπήκαν να κάνουν μία πλάκα σε μία τάξη, για να μη γίνει μάθημα».

Ο καθηγητής ενημέρωσε τον διευθυντή, με τους ανήλικους να κατηγορούνται ότι όταν έφθασε στη τάξη, τον έβρισαν και τον απείλησαν.

«Όλοι οι μαθητές βγήκαν από το σχολείο και έμειναν μόνο οι εξωσχολικοί μέσα στην τάξη».

Οι τρεις εξωσχολικοί συνελήφθησαν και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Όπως λένε μαθητές στο MEGA, οι συμπλοκές μεταξύ μαθητών διαφορετικών σχολείων είναι πλέον συχνό φαινόμενο.

«Πολλά παιδιά έρχονται και παίζουν ξύλο με άλλα παιδιά λόγω της περιοχής και διάφορα τέτοια».

Τρόμος στις σχολικές αίθουσες
Μαχαίρια, σουγιάδες, πτυσσόμενα γκλομπ μέχρι και ψεύτικα όπλα κουβαλούν μαζί τους μαθητές μέσα στα σχολεία.

Σε λύκειο των Καλυβίων, 15χρονος έβγαλε ένα πιστόλι με μεταλλικές μπίλιες, για να τρομοκρατήσει συμμαθητή του και να του αποσπάσει χρήματα.

«Όταν αρνήθηκε το παιδί που έδωσε τα πρώτα δανεικά να δώσει δεύτερη φορά χρήματα ή αντικείμενα, αυτός άνοιξε το μπουφάν του και του έδειξε ένα πλαστικό πιστόλι αεροβόλο».

Στην Πάτρα, μαθητής γρονθοκοπήθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από δύο ανήλικους έξω από το σχολείο του με τέτοια μανία που του έσπασαν τη μύτη, ενώ στη Θεσσαλονίκη, τρεις νεαροί, 15 έως 17 ετών, επιτέθηκαν σε 54χρονο υποδιευθυντή σχολείου στο Κορδελιό, αρπάζοντάς του τα τιμαλφή που φορούσε, για να συλληφθούν αργότερα από αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα