Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Ψάχνουν σε νοσοκομεία αν γέννησε λίγους μήνες πριν τη σκοτώσουν

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Ψάχνουν σε νοσοκομεία αν γέννησε λίγους μήνες πριν τη σκοτώσουν

Σε... θρίλερ τείνει να εξελιχθεί η δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στη, Κυψέλη, γιατί υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να γέννησε λίγους μήνες πριν την δολοφονήσουν και το μωρό να δόθηκε κάπου.

Ήδη, έχουν προφυλακιστεί οι τρεις κατηγορούμενες, που είναι η μητέρα, η αδερφή και σπιτονοικοκυρά του θύματος. 

 
Στην εκπομπή «Αλήθειες» με την Ζήνα μίλησε ο ιατροδικαστής, Παντελής Αλεξάνδρου, αναφέροντας ότι η Φαίη ήταν δύο μηνών έγκυος τον Αύγουστο του 2021. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο, δηλαδή έξι μήνες πριν, φέρεται να έχει γεννήσει, χωρίς όμως να φαίνεται κάπου το παιδί.

«Το κορίτσι είναι δύο μηνών τότε. Έξι μήνες πιο πριν προκύπτει τοκετός, δηλαδή είχε πραγματοποιηθεί και διενεργηθεί στη Φαίη τοκετός… Υπάρχει νοσηλεία της, όπου κάποιος έλεγχος απαγορεύτηκε λόγω της εγκυμοσύνης της», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, οι αρχές ψάχνουν σε συγκεκριμένα μαιευτήρια, δημόσια και ιδιωτικά, για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιο μωρό. «Όταν έγινε η νεκροψία νεκροτομή, ο ιατροδικαστής εξετάζει τη μήτρα. Δεν υπάρχει διόγκωση και ευρήματα συμβατά με την εγκυμοσύνη», είπε ο ιατροδικαστής.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές φέρεται να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, γιατί τίθενται ερωτήματα για το πόσο φυσιολογική ήταν η κύηση, ειδικά από τη στιγμή που η κοπέλα δέχονταν συστηματική σωματική κακοποίηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα