Πέθανε η 16χρονη που έπεσε θύμα των εμπόρων ναρκωτικών στον Βύρωνα

Πέθανε η 16χρονη που έπεσε θύμα των εμπόρων ναρκωτικών στον Βύρωνα

Τραγική κατάληξη είχε η 16χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα εμπόρων ναρκωτικών στον Βύρωνα. 

Την τελευταία της πνοή στην εντατική του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε κωματώδη κατάσταση, άφησε η 16χρονη από το Βύρωνα έπειτα από νοσηλεία 16 ημερών.

Η 16χρονη είχε μεταφερθεί στις 6 Νοεμβρίου χωρίς τις αισθήσεις της, έπειτα από κατανάλωση κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών που της χορήγησε σπείρα διακινητών σε μονοκατοικία της γειτονιάς της.

Σύμφωνα με μια φίλη της που ήταν μαζί της, η σπείρα των εμπόρων ναρκωτικών της χορήγησε κάνναβης και «σίσα», με αποτέλεσμα να χάσει τον σφυγμό της και αιμορραγούσε από τη μύτη.

Αγώνας για να γλυτώσει
Τότε πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον της 16χρονης είχαν προλάβει και με την επέμβαση της Αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η οικογένειά της έκανε σημαντικές προσπάθειες απεξάρτησής της από τα ναρκωτικά.

Όπως αναφέρουν πηγές από την ΕΛ.ΑΣ, η χρήση ναρκωτικών από ανηλίκους αυξάνεται με αριθμητική πρόοδο το τελευταίο διάστημα
Μάλιστα υπήρχαν πολύμηνες προσπάθειες δικαστικών λειτουργών και υπηρεσιακών παραγόντων για να απεγκλωβιστεί η 16χρονη από αυτήν την κατάσταση, χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν πολλές προσπάθειες, με χαρακτηριστική την κατάθεση της μητέρας της ανήλικης η οποία αναφέρει ότι το παιδί της είχε γίνει πειραματόζωο επιτήδειων.

Κοκτέιλ ναρκωτικών
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά εκείνο το μοιραίο απόγευμα και μέσα σε λίγες ώρες η ανήλικη κατανάλωσε κοκτέιλ ναρκωτικών αρχικά κάνοντας χρήση κάνναβης και «σίσα», στο Άλσος Βεΐκου και εν συνεχεία ηρωίνη σε συνδυασμό με χάπι που καταναλώνεται, μεταξύ άλλων, από άτομα με επιληψία και γενικά αγχώδη διαταραχή, στη μονοκατοικία του Βύρωνα.

Όπως αναφέρουν πηγές από την ΕΛ.ΑΣ, η χρήση ναρκωτικών από ανηλίκους αυξάνεται με αριθμητική πρόοδο το τελευταίο διάστημα, ενώ, όπως αναφέρουν, όταν συνελήφθησαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας που προμήθευσε στην 16χρονη τα ναρκωτικά και ρωτήθηκαν τι έχει συμβεί, υπερασπίζονταν τους εμπόρους ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα