Αίγινα: Στιγμές πανικού στο πλοίο της γραμμής – Τιτάνια προσπάθεια να δέσει στο λιμάνι, τα κύματα έσπασαν τζάμια

Αίγινα: Στιγμές πανικού στο πλοίο της γραμμής – Τιτάνια προσπάθεια να δέσει στο λιμάνι, τα κύματα έσπασαν τζάμια

Μάχη με τα τεράστια κύματα που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι εξαιτίας της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού δίνει το πλοίο της γραμμής στην Αίγινα, προκειμένου να δέσει στο λιμάνι.

Το πλοίο Αχαιός έφτασε στο λιμάνι της Αίγινας σήμερα (18/11) το μεσημέρι. Η τεράστια θαλασσοταραχή που επικρατεί στην περιοχή, λόγω της αλλαγής του καιρού έφερε θυελλώδεις ανέμους στην περιοχή.

Έτσι το πλοίο της γραμμής βρέθηκε εν μέσω των μεγάλων κυμάτων και των ισχυρών ανέμων και έδινε πραγματικά τιτάνια μάχη με το ξέσπασμα του καιρού για να μπορέσει να δέσει στο λιμάνι, όπως ανέφερε το piraeuspress.gr.

Στο ρεπορτάζ υπήρχε και βίντεο με τα συγκλονιστικά πλάνα από την προσπάθεια του πλοίου να προσεγγίσει τον προβλήτα και να δέσει εκεί, ενώ φαίνεται ότι τα τεράστια κύματα είχαν καλύψει το λιμάνι.   

Για πάνω από μια ώρα, το πλοίο της γραμμής, προσπαθούσε αγωνιωδώς να δέσει στο λιμάνι της Αίγινας και ήταν εκτεθειμένο στην κακοκαιρία.

Το πλοίο δεν βγήκε αλώβητο από την μάχη με τα θεόρατα κύματα, καθώς έσπασε ένα από τα τζάμια στην αίθουσα των επιβατών, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok.

Η Αίγινα, αλλά και όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία.

@heavyrockstudio Έσπασε τζάμι λόγω μεγάλου κυματισμού....!!! Πειραιάς Αίγινα #aeginaisland #aeginagreece #seastorm ♬ πρωτότυπος ήχος - Heavy Rock

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα