Περιστέρι: Χάθηκε μετά τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας - Βοηθήστε να βρούμε τον Τάσo

Περιστέρι: Χάθηκε μετά τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας - Βοηθήστε να βρούμε τον Τάσo

Ο Αναστάσης Καραγιαννόπουλος, 49 χρόνων εξαφανίστηκε την Τρίτη 8 Αυγούστου από το σπίτι του όταν έφυγε ξαφνικά αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.

Τα χτυπήματα της μοίρας με τα οποία ήρθε αντιμέτωπος τον σημάδεψαν. Ο θάνατος του αδελφού του πριν από ένα χρόνο και κυρίως ο θάνατος της αγαπημένης του μητέρας μετά από λίγους μήνες, τον συγκλόνισαν…

Βρισκόταν συνέχεια στο νεκροταφείο που είχαν ταφεί μέχρι που δεν άντεξε και χάθηκε.

Στο Περιστέρι βρέθηκε το εξωτερικό συνεργείο ερευνών του Τούνελ, μαζί με την σύντροφο του αγνοούμενου. Οι έρευνες μες στην Νύχτα δεν είχαν αποτέλεσμα και η αγωνία για την οικογένειά του κορυφώνεται…

«Από τον θάνατο της μητέρας του και μετά έχασα κι εγώ εκείνον…»

Το «Τούνελ» βρέθηκε στην γειτονιά του και μίλησε με τη σύντροφό του που είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του.

«Ήμουν κρυωμένη και κοιμήθηκα νωρίς. Θεώρησα ότι είχε πάει στο προπό, αλλά όταν η ώρα πέρασε ανησύχησα. Έχασε τον αδερφό του που ήταν πολύ δεμένοι και μετά την αγαπημένη του μητέρα. Από τον θάνατο της και έπειτα έχασα κι εγώ τον Αναστάση… Πήγαινε κάθε μέρα στο νεκροταφείο…», είπε χαρακτηριστικά στο «Τούνελ».

«Βοηθήστε να βρούμε τον Τάσο…»

Φίλος και συνάδελφός του αγνοούμενου Αναστάση Καραγιαννόπουλου, κρατώντας τις φωτογραφίες του, ρωτούσε  περαστικούς στο Περιστέρι μήπως τον είχαν δει. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην απόλυση του φίλου του, πέρα από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί με τους θανάτους του αδερφού και της μητέρας του.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο αδερφός του, Παναγιώτης Καραγιαννόπουλος.

Μετέφερε και την ανησυχία της αδερφής τους, η οποία καθημερινά τον ρωτάει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να βρίσκεται ο αγνοούμενος Αναστάσης.

«Βοηθήστε μας. Αυτό που θέλουμε είναι να τον βρούμε και να ηρεμήσουμε…», κατέληξε ο αδερφός του.

πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα