«Τον ξεκρέμασα για να τον σώσω…» - Σοκάρει η μητέρα του φοιτητή στα Σπάτα

«Τον ξεκρέμασα για να τον σώσω…» - Σοκάρει η μητέρα του φοιτητή στα Σπάτα

Οι συνθήκες θανάτου του νεαρού από τα Σπάτα, προκαλούν ανατριχίλα και συγκλονίζουν.
«Τη ζωή μου στέρησαν την ίδια, καλύτερα να με είχαν σκοτώσει».

Με αυτά τα σπαρακτικά λόγια περιγράφει η μητέρα του άτυχου Νίκου, τον πόνο της για τον χαμό του.

Με δάκρυα στα μάτια μιλάει για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, όταν βρήκε τον γιο της κρεμασμένο, και προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή.

«Δεν πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν είναι ζωντανός. Δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Δηλαδή ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είναι ψέματα όλο αυτό. Με πήρε τηλέφωνο ο άλλος γιος μου κατά τις 12 παρά τέταρτο και λέει «χτυπάω το κουδούνι και δεν ανοίγει ο Νίκος. Είχε ένα σύνδρομο στην καρδιά του και ήθελε ιδιαίτερη φροντίδα και νόμιζα ότι κάτι θα έπαθε».

Από το δωμάτιο της φρίκης περιγράφει όλα όσα είδε εκείνο το μοιραίο μεσημέρι

Η κυρία Χριστίνα, μητέρα του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα που βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του μίλησε στο «Τούνελ» για όσα είδε την αποφράδα εκείνη μέρα.

Αναφέρθηκε και στην προηγούμενη που είχαν πάει να κάνει το μηχανογραφικό του.

«Ήταν ενθουσιασμένος με αυτό, αλλά ξαφνικά άρχισε να λαμβάνει κάποια μηνύματα στο κινητό του και έγινε ανήσυχος. Μετά βγήκε με τις φίλες του και γύρισε στο σπίτι περίπου στις δωδεκάμισι το βράδυ…», ανέφερε.

Το πρωί όλα όμως είχαν αλλάξει. Η μαρτυρία της μητέρας προκαλεί ανατριχίλα…

«Όταν βρήκα τον Νικόλα ήταν γυμνός και κρεμασμένος με τα χέρια του πολύ σφιχτά δεμένα πίσω από την πλάτη του. Είχαν χρησιμοποιηθεί μαύρα κορδόνια από αθλητικά παπούτσια που δεν έχω δει ξανά πουθενά…»

Μέσα στο δωμάτιο παρατήρησε και κάτι άλλο που την παραξένεψε, μια αφύσικη ακαταστασία, την μπαλκονόπορτα του κλειστή και το παράθυρο του ανοιχτό…

«Ήταν κάτι που δεν το συνήθιζε ο Νικόλας μου. Ακριβώς έξω από το παράθυρο υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί στο μπαλκόνι και αν κάποιος ήθελε να φύγει θα μπορούσε να το κάνει από εκεί. Δεν είναι κάτι δύσκολο…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα