Αδαμάντιος Μαντής: Οργισμένη η μητέρα του για την ποινή του οδηγού που σκότωσε τον γιο της

Αδαμάντιος Μαντής: Οργισμένη η μητέρα του για την ποινή του οδηγού που σκότωσε τον γιο της

Χρειάστηκε να περάσουν 4 χρόνια και 17 ημέρες και 4 δίκες να αναβληθούν, για να βγει η απόφαση για το τροχαίο που έγινε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, με θύμα τον 21 ετών διεθνή πολίστα, Αδαμάντιο Μαντή. Το δικαστήριο επέβαλε στον οδηγό που προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού πολίστα ποινή 30 μηνών με αναστολή.

Τριάντα μήνες με αναστολή.

Αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον 57χρονο οδηγό αυτοκινήτου που πριν από τέσσερα χρόνια παρέσυρε τον μόλις 21ενός ετών πολίστα, Αδαμάντιο Μαντή, στην λεωφόρο Ποσειδώνος, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

«Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτό που δώσανε οι δικαστές, δώσανε 30 μήνες με αναστολή, αυτό που με πίκρανε είναι ότι δεν του αφαίρεσαν το δίπλωμα», δήλωσε η μητέρα του άτυχου πολίστα, Κατερίνα Τζιάλλα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε ύστερα από τέσσερις συνεχείς αναβολές.

«Μετά από 6 ώρες ακροαματικής διαδικασίας, αυτός που σκότωσε το παιδί μου δικάστηκε με ανθρωποκτονία από αμέλεια, οπότε το δικαστήριο έπρεπε να ακολουθήσει το νόμο που ίσχυε όταν έγινε το τροχαίο», συνέχισε η κ. Τζιάλλα αναφερόμενη στην ακροαματική διαδικασία.

Ο Αδαμάντιος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο φίλου του. Στο ρεύμα προς Γλυφάδα, το αυτοκίνητο έπαθε βλάβη και αναγκάστηκαν να σταματήσουν στην αριστερή λωρίδα.

Ο Αδαμάντιος βγήκε από το αυτοκίνητο και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο. Τότε διερχόμενο όχημα έπεσε με ταχύτητα πάνω τους. Ο άτυχος νέος έδωσε μάχη στην εντατική επί επτά ώρες για να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα μέσα στον αβάσταχτο πόνο της ξεκίνησε αγώνα για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της και άλλων παιδιών που χάθηκαν στην άσφαλτο.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα