Μυστήριο με μητέρα που κάνει έρανο για το παιδί της με πλαστά έγγραφα νοσοκομείου – «Το παιδί δεν υπάρχει» λέει γιατρός

Μυστήριο με μητέρα που κάνει έρανο για το παιδί της με πλαστά έγγραφα νοσοκομείου – «Το παιδί δεν υπάρχει» λέει γιατρός

Μια μάνα απευθύνει δραματικές εκκλήσεις για το 4χρονο παιδί της.

Οι έρανοι ξεκινούν και τα χρήματα που συγκεντρώνονται στην Πάτρα, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της χώρας αυξάνονται συνεχώς για τον μικρό Διονύση, που όπως έλεγε η μητέρα του, διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού του και έπρεπε να ταξιδέψει σε εξιδεικευμένο κέντρο της Γερμανίας για εγχείρηση.

Με τις αναρτήσεις ακόμα και σε μεγάλα ειδησεογραφικά site να διαδέχονται η μία την άλλη για την ευαισθητοποίηση του κόσμου και τον ΠΣΑΠ να ανακοινώνει πριν από περίπου ένα μήνα, ότι θα συνεισφέρει οικονομικά όσο και όπως μπορεί. Μέχρι και σποτάκι είχε δοθεί στη δημοσιότητα.

Το βίντεο τελείωνε με την εμφάνιση ενός τραπεζικού λογαριασμού στο όνομα της μητέρας, για καταθέσεις χρημάτων από όλους όσοι ήθελαν και μπορούσαν να βοηθήσουν.

Είναι όμως πράγματι έτσι τα πράγματα; Υπάρχει όντως ένα 4χρονο παιδί που κινδυνεύει από ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας; Η μητέρα του που ζητάει βοήθεια λέει όλη την αλήθεια ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο που μένει να αποκαλυφθεί;

Στο Live News τις τελευταίες μέρες άρχισαν να φτάνουν μια σειρά από καταγγελίες που έδιναν άλλη τροπή στην υπόθεση. Γίνονταν αναφορές για πλαστά έγγραφα νοσοκομείου και για ένα πρόβλημα υγείας που επινοήθηκε για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα.

To Live News επικοινώνησε με τη μητέρα για να ζητήσει απαντήσεις και να ακούσει τη δίκη της εκδοχή για όλα. Με τα στοιχεία από νωρίς το πρωί να πληθαίνουν διαρκώς και να βάζουν σε σκέψεις.

«Πρέπει να γίνει άμεσα η επέμβαση. Έπρεπε να γίνει και μία σειρά από κάποιες άλλες εξετάσεις και κάποια θεραπεία, και να έχουμε μία επικοινωνία με το νοσοκομείο, να μαζευτούν τα χρήματα κτλ. Με έχουν παραπέμψει στο νοσοκομείο στη Γερμανία. Ο κύριος Μανωλάκος, η ομάδα του. Έχουμε μαζέψει το μεγαλύτερο μέρος. Αυτό πρέπει αμέσως, πριν αλλάξει ο χρόνος, να έχουμε προχωρήσει στην χειρουργική επέμβαση».

Η μητέρα έστειλε αυτό το έγγραφο, που σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία είναι πλαστό. Eξηγούν ότι το ΑΜΚΑ δεν αντιστοιχεί στο όνομα του παιδιού που αναγράφεται, ότι το πρόβλημα υγείας δεν αποτυπώνεται στο έγγραφο με τη σωστή ιατρική ορολογία και πως μια σειρά από στοιχεία υπαλλήλων και σφραγίδες είτε δεν υπάρχουν είτε πλαστογραφήθηκαν.

«Το παιδί δεν υπάρχει»
Στο Live News μιλάει γιατρός του νοσοκομείου Παίδων σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει την όλη κατάσταση.

«Είναι και ανακόλουθα μεταξύ τους και επιστημονικά ανακριβή και διοικητικά ανακριβή. Είμαι στο νοσοκομείο αυτό 5 χρόνια, από τον Ιούλιο του 2018, το παιδί δεν υπάρχει απ’ ότι βλέπω εκεί. Πότε έχει μπει; Πριν γεννηθεί; Πέντε χρόνια που είμαι εδώ δεν το ξέρω αυτό το παιδί. Δεν μπορεί ένα τέτοιο περιστατικό να έχει περάσει τόσο στην αφάνεια και να μην ασχολήθηκε ποτέ κανείς μαζί του», είπε ο Δημήτρης Παναγόπουλος, υπεύθυνος νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Αγία Σοφία Αγλαΐα Κυριακού.

Άτομα που αποφάσισαν να μιλήσουν στο Live News ανέφεραν πως η μητέρα, εκείνη που εισέπραττε τα χρήματα τους τελευταίους μήνες δεν έχει παιδί που να το λένε Διονύση. Η ίδια όμως επιμένει.

«Κάποιο μέρος καλύπτει το δημόσιο. Το συγκεκριμένο κομμάτι πρέπει να το πληρώσουμε. Το πιθανότερο είναι να γίνει και εξόρυξη οφθαλμού, πρέπει να βγει το μάτι του παιδιού, να γίνει το χειρουργείο», είπε η μητέρα του παιδιού.

Η γυναίκα μας λέει πως έχει ήδη συγκεντρώσει το μεγαλύτερο τμήμα από τα χρήματα που απαιτούνται και ήδη σκέφτεται το ταξίδι για τη σωτηρία του παιδιού της.

Τα στοιχεία και οι πλαστογραφίες που διαπιστώνουν οι γιατροί βάζουν σε σκέψεις, με μια σειρά από οργανισμούς και ιδιώτες που κατέθεσαν χρήματα να περιμένουν να μάθουν όλη την αλήθεια, εάν έδωσαν χρήματα για να σωθεί ένα μικρό παιδί ή αν χωρίς να μπορούν να το φανταστούν παγιδεύτηκαν και έπεσαν θύματα απάτης.

Τι δήλωσε η μητέρα του παιδιού στο MEGA
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό ο 4χρονος ξύπνησε και είχε μετακινηθεί η κόρη του ματιού του, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η μητέρα του παιδιού.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο στην Πάτρα, οι γιατροί κατάλαβαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και μας έστειλαν στην Αθήνα. Κάναμε σειρά εξετάσεων και διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα στο κεντρικό οπτικό νεύρο».

Όπως είπε η μητέρα του 4χρονου, η περίπτωση του παιδιού είναι χειρουργικής αντιμετώπισης και τους συστήθηκε να πάνε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Γερμανία.

Η μητέρα του παιδιού ανέφερε στο MEGA πως το χειρουργείο πρέπει να γίνει άμεσα. Όσον αφορά τις καταγγελίες των πολιτών που αναφέρουν ότι πρόκειται για απάτη, η ίδια απάντησε πως δεν ισχύει, ενώ η ίδια δεν γνωρίζει γιατί το ΑΜΚΑ του παιδιού αντιστοιχεί σε άλλο άτομο.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, το παιδί δεν λέγεται Διονύσης, αλλά Χρήστος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα