Φαίη Μπακογιώργου: «Είναι ανάγωγος» - Ο πατέρας της τσακώθηκε με τον Καλλιακμάνη και αποχώρησε

Φαίη Μπακογιώργου: «Είναι ανάγωγος» - Ο πατέρας της τσακώθηκε με τον Καλλιακμάνη και αποχώρησε

Στα ύψη ανέβηκε η ένταση στον αέρα της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ» στο Star ανάμεσα στον πατέρα της Φαίης Μπακογιώργου που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη και του Γιώργου Καλλιακμάνη.

Ο καυγάς μεταξύ του πατέρα της κοπέλας και του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ξεκίνησε μετά από ερωτήσεις του δεύτερου: «Πώς έγινε με τα παιδιά αυτά. Αυτό το παιδί περνούσε τόσα πράγματα και δεν υπήρχε κάποιος».

«Και τι έκαναν οι αστυνομικοί;» τον ρώτησε η συνήγορος του κ. Μπακογιώργου, Βούλα Δημητριάδη.

«Υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία κυρία μου;» είπε ο κ. Καλλιακμάνης, με τον πατέρα της Φαίης να ζητά τον λόγο για να απαντήσει «δεν θα με διακόψετε».

«Για το πού ήμουν. Ήμουν παρών σε όλες τις σκηνές σε διαφορετικά πλαίσια. Ήμουν παρών στα όλα αλλά με είχαν στο φεγγάρι» είπε ο πατέρας της δολοφονημένης Φαίης, με τον κ. Καλλιακμάνη να τον να τον ρωτά: «Στο μεγάλωμα των παιδιών ήσασταν παρών; Τα εγγόνια σας τα ξέρετε;».

 
«Σταματώ, τέλος. Είναι αναγωγή αυτή. Τέλος. Είναι ανάγωγος» είπε έξαλλος ο Νίκος Μπακογιώργος και στη συνέχεια αποχώρησε από την εκπομπή.

«Έχει δίκιο. Το σωστό θα ήταν να επιστρέφει αυτός και να αποχωρήσεις εσύ. Δεν το δέχομαι. Όταν έχεις έναν καλεσμένο εδώ πρέπει να τον σέβεσαι. Φέρτε μου τον κ. Νίκο να κάτσω μόνη μου δύο λεπτά» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να σηκώνεται και αυτός να φύγει λέγοντας: «θα φύγω εγώ, αυτό είναι το σωστό».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα